Less Than One - Think Twice

9:41
9.00   646 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 89229 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Aurisgale 07.10.2004
Hauskaa! Ku säki oot kärsiny joskus pleikkarista... tai silloin se oli kivaa, mut jälkeenpäin sit ahistaa koko ohjelma... en koskis siihen enää tikullakaan=) Aika moni on täällä aloittanu pleikalla...

Tää kuullostaa kans aika housemaiselta. Sisältää kyllä pari trance maustetta kuten toi arpeggio joka tiluttaa biisiin uutta henkeä..Kitara efektit on hienoja, mut noi kitara uikutukset vois tehdä ehkä vähän selkeämmäxi... tai on vähän pätkämäisen kuuloisia? Mut toi voi olla kyllä ihan maku asia... Kuullostaa jotenkin surulliselta koiralta joka nälkäisenä kerjää jotain pientä nakin palaa... Ei hitto nyt mun päässä pyörii kerjäävän koiran silmät=) AAAgh... en kestä kerjääviä koiria=) Kih!=) Tää biisi on hyvin ilmava ja rauhallinen ja vocaalit pitää mielenkiinnon yllä loppuun asti... Minusta masteroitu hyvin ja ääni on hyvin ammattimaisesti tehty housen tyyliin=) Voisin mä faniutua... ku ei sulla täällä ole mitään huonoa ja kaikista mitä olen tääl kuullu ni hyvää mazkua... ja voi odottaa et sulta tulee lisää ja parempaa=)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat