Auringolle

Letjay | 28.09.2007 | Reggae
3:06

Suomenkielistä aurinkoreggaeta!

Kappale on äänitetty alunperin demoksi overdubeineen alle 3 tunnissa, eli todella nopeasti. Siihen nähden olen itse melko tyytyväinen syntyneeseen jälkeen! Äänitys ja miksaus: Milka Jääskeläinen

8.20   911 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 295552 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Reggae on reggae... Jee jee... Vähän laulajat kusee... Joo on sitä parempaa reggaeta kuunnellut, mutta on tässä paljon hyvää! (Sanoma tietenkin aina) Soundia vähän kirkkaamaksi tarttis niin moni asia olisi parempi... Mutta pikkasella hiomisella tästä sais paremman... Juurikin soundia vähän säätämällä ja laulaja tarttis ääneensä vähän enenmän voimaa... Yleensäkkin biisi kaipaa voimaa ja terävyyttä... Mutta kyllä se siitä!

Rauhaa...
0   +1 +2
 
8
Juneau 17.10.2007
aurinkoreggaeta tosiaan. aika hyvän mielen musiikkia. en oo ikinä genreä fanittanut, mutta yksinkertaisuudessaan ihan kelpo idea lajissaan. joistain laulumelodioista pidin. kudos
0   +1 +2
 
Latent 16.10.2007
no juu. Tää ei nyt mun korvia jalostanut, mutta en mä nyt heti lähe tätä täysin tyrmäämäänkään. En ole ko genren ihmisiä jukkapojan pläski-biisiä lukuunottamatta, joten en lähde arvostelemaan arvosanoin. Kuitenkin sen verran voin sanoa, että siinä oli ihan ok letkeysmeisinki tossa biisissä ja soitto vissiin ihan kohdallaan. laulu ei oikeen miellyttäny mun korvaa, mut mielipiteet on tietty mielipiteitä... Letkeetä kuiteski
0   +1 +2
 
Veritaikina 16.10.2007
no ni. vähä vaihteluu tähä musaan. piristää kummasti välissä.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 13.10.2007
Hymy napsahti korville biisin alkaessa. Hauskoja säveliä, mukavia saundeja, ihanat urkusaundit ja. Pääosin mukava perusmiksaus, joka tosin voisi olla jotenkin persoonallisempi sellaisella tavalla, joka tukisi enemmän biisin sisältöä. Vaikea selittää.

Laulu, en ollut tainnut koskaan kuulla sinun laulavan. Hienoltahan se kuulostaa, kasvosi tulevat hyvin läpi äänesi sointiin. Kuten tuossa muutkin ovat sanoneet, niin jokin laulussa hämää, voi olla että se on tapa jolla se on miksattu kovin kuivana pintaan, se ei oikein uppoa muuhun ääneen. Pari tiettyä fraseerausta (onkohan tuo sana jota haen, no ihan sama) myös ottaa korvaan, mutta se voi olla ihan makukysymyskin; lisäksi sitä korostaa juuri tuo vokaalimiksaus.

Biisi loppuu vähän seinään.

Tyylillisesti ei sinänsä eroa genrensä tavanomaisuuksista mutta tekee kuitenkin tehtävänsä pääosin hyvin. Hyvälle tuulellehan tästä tuli, ja nyt sitä paitsi paistaa aurinko hyvinkin kirkkaasti. Jään odottelemaan mitä tuleman pitää!
0   +1 +2
 
Piru Kange 10.10.2007
Letkeää pimpelöintiä. Mikäpäs siinä. Hieman tuntuu välillä menevän laulu epävireisesti, tai sitten sävellys on vaan tahallaan tehty kieroksi. Mukavan letkeää kamaahan tämä oli, mutta toteutus on silti jotenkin nopeasti kyhätyn kuuloista. Ehkä se olikin juuri sitä. Reggae on kyllä hauska tyyli, mutta tässä ehkä tämä hienoinen lofi -elementti esti parhaimmat nautinnot. Sen verran positiivinen maku jäi kuitenkin rohkeasta yrityksestä, että odottelen, tuleeko muita kappaleita vastaan.
0   +1 +2
 
7
Reggae on kyllä sellainen musiikin laji, josta en ole koskaan saanut oikein minkäänlaisia kicksejä. Tulee sellainen hippi-fiilis tätä kuunnellessa, ja minä kun en oo hippi niin ei oikein aukea tämä kappale. No, keskivertoa paremmalta reggaelta tämä kuitenkin kuulostaa, minä en kuitenkaan ole mikään paras arvostelija tässä genressä.
0   +1 +2
 
Jon K.F. 03.10.2007
Ohhoh, nyt mentiin aivan liian iloisiin tunnelmiin omaan toimintaan. Minä kaipaan musiikissa tuskaa, ei niinkään iloa, nauran päivällä ihan tarpeeksi omiin tarpeisiini. Mitä nyt reggaesta tiedän, kuulostaa aika ok kamalta, mutta sanoisin että nuo vokaalit kaipaa hieman erinlaista käsittelyä. Nyt tuntuu olevan niin edessä biisiä että ei mitään järkeä, ja aivan liian kuivat omaan makuun. Muuten kyllä vokaali toimi aika hyvin. Musiikki oli ihan jees, mutta niinkuin reggae yleensä oli aika taustalla ja hujahti ohi aika huomaamatta.
0   +1 +2
 
Obi2 02.10.2007
Taas katosi yksi kommentti, minkä ehdin jo tälle kirjoittaa. Pääasiassa siinä luki, että mukavan aurinkoinen biisi ja soitto, mutta laulu ei säväyttänyt.
0   +1 +2
 
10
Pohjois-Korea 14.10.2007
Reggaet!!!! lOiStAvA! laulaja on ihan kiva, mutta toi haitarimainen reggaekuvio vetää pisteet kotiin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta