05 - putki

levo - ääni ep | 13.08.2003 | Techno
5:53

Viimeiset, vaan ei vähimmät sanat lausuu Mr. Pschiozzo:
Tuo alun rakentelu on kyllä vaan niin loistavaa! Mielestäni erittäin fiksua oli laittaa tämä EP:n viimeiseksi biisiksi.
Harvoin pääsee arvostelemaan artistien levynrakentelukykyä.
Sinä ainakin olet Äänessä onnistunut hyvin.
Vaikken pitänytkään kaikista niin suuresti, niin biisit ovat sopivassa järjestyksessä.
Ja tosiaankin kokonaisuutena EP on parempi kuin osiensa summa. Nimetkin ovat aina vaan levomaisia ja vielä EP:ittäin yhteensopivia.
-------------------------------------------------------------------------------------
01 - Tehokas käynnistys.
02 - Lämmitellään huolellisesti hetki ennen liikeelle lähtöä.
03 - Veivataan rattia oikein huolella. Säädetään kaikki kuntoon.
04 - Painetaan talla pohjaan niin että tuntuu.
05 - Jarrua on enää ihan turha painaa, joten mennään vaan niin pitkälle kuin päästään.

9.50   834 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Stocco 09.12.2004
Ei vitsi. Mul on jääny taas putki päälle. Oon nyt vuorokauden tätä luukuttanut aika tehokkaassa voimasoitossa, niin pitäähän se numero nyt nostaa ysitä ihan kymppiin asti. Ihanaa soittaa tätä julmetun kovalla! :)
0   +1 +2
 
10
Stocco 18.06.2004
Kiitos, että olet laittanut komenttini biisin selosteeksi. Saat toki siistiä kirjoitusvirheet ja laittaa numeroita ennen rivin vaihdot kuten olin ajatellut ;) Niin ja mieluisempi taivutusmuoto on "Stocon" .
0   +1 +2
 
9
t.a.blomqvist 15.08.2003
putki ei välttämättä ole EP:n paras biisi, mutta ehdottomasti erikoisin... tässä on ahdistusta... mielisairaalapotilas tulevaisuuden maailmassa... pakkopaitaan kahlittuna istuu kyyhöttää kulmassa... silmät nykivät ja ilme kuin hukkuneella. hän hievahtaa... virne muuttuu hymyksi. hymy muuttuu irvistykseks... kipu on suunnaton, kuin vieras organismi alkaa liikehtiä rinnassa... hallusinaatioita......... Pelottavan julma ja ankaran kiehtova kappale.
0   +1 +2
 
10
Stocco 15.08.2003
Tuo alun rakentelu on kyllä vaan niin loistavaa! Mielestäni erittäin fiksua oli laittaa tämä EP:n viimeiseksi biisiksi. Harvoin pääsee arvostelemaan artistien levynrakentelukykyä. Sinä ainakin olet Äänessä onnistunut hyvin. Vaikken pitänytkään kaikista niin suuresti, niin biisit ovat sopivassa järjestyksessä. Ja tosiaankin kokonaisuutena EP on parempi kuin osiensa summa. Nimetkin ovat aina vaan levomaisia ja vielä EP:ittäin yhteensopivia.
------------------------------------------------------ ---------------------
01 Tehokas käynnistys. 02 Lämmitellään huolellisesti hetki ennen liikeelle lähtöä. 03 Veivataan rattia oikein huolella. Säädetään kaikki kuntoon. 04 Painetaan talla pohjaan niin että tuntu. 05 Jarrua on enää ihan turha painaa, joten mennään vaan niin pitkälle kuin päästään.
0   +1 +2
 
10
Stocco 13.08.2003
Tämän aloituksessa olet onnistunut myös erittäin hyvin. Jälleen psykedeelistä vonkunaa ja tiukkaa rahinapauketta. 3:20 tulee vähän loistava hetkellinen melodia, jota on juuri tarpeeksi. Kova kilpailija ensimmäiselle raidalle. Ihana biisi!
0   +1 +2