Midnight

Lime | 12.11.2004 | Chill Out
5:29

Tällä kertaa vähän ehkä synkempää tavaraa. Jos kelailee ajatuksia, niin voin taata, että tämä toimii hyvin taustalla. Yritin tähän saada hiukan parempaa tunnelma ja soundia irti. Itselleni kyllä herää kaikenlaisia mielikuvia, kun tätä kuuntelen ja toivon, että muillekkin. Kommentit otetaan vastaan ilomielin.

8.50   1480 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
99.9% 10.11.2009
Kivan äänimaailman oot saanu väsättyy. Hyvät diipit kiksut, mut noi perkussionit/rummut on mun makuuni vähä liian laimeet, mutta varmaankin kuuluu tähän sun hakemaa rentoilu fiilistelyy. Ehkä kuitenkin olisin kaivannu jotain lisää. Ehkäpä jonkun pienen koukun ym. mikä olis saanu kuulijan heräämää tosta nukuttuvasta perusrakenteesta. Elikkä ihan toimiva chill out kipale mutta ehkä jollain pienellä koukulla/rakenne muutoksella ois saanu aikaan koukuttavamman kokonaisuuden ja olis ehkä tuonu biisille lisää arvokkaita kuuntelukertoja.
0   +1 +2
 
9
_whisper 31.01.2007
Hejj heti tulee ekana mieleen joku Wario T_T Kevyt biisi mun mielest =)
0   +1 +2
 
8
HW 25.10.2005
Vähän oli junnaavaa. Vaihtelua olisi toivonut enemmän vaikka kyseessä onkin tunnelmamusiikki. Ja onhan se kaksi sointua on kovin kevyt biisin pohja...
Äänimaailma oli aika fruity. Ihan kivalta se kuulosti mutta silti sitä alkoi miettiä että olenkohan itse käyttänyt tuota tai tuota samplea ja mitä olen sillä tehnyt. Sen suurempia ajatuksia tämä teos ei valitettavasti onnistunut herättämään.
0   +1 +2
 
Haava 28.09.2005
Oikeastaan aika kiva biisi. Strigien ja pädien massiivisuutta vaativien kuoroon ei yhdy. Juuri nuo kevyet vonkunat loivan oman kivan estetiikkansa tähän... Äänimaisema oli mukava ja vonkunat saivat kuin saivatkin transsimaista tunnetta aikaan. Jos jotain pitää sanoa, niin vähän olisin kuitenkin kaivannut monipuolisuutta tähän kokonaisuuteen. Kiva biisi silti.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 19.07.2005
Jeppistä. Mun mielestä ihan kivasti onnistunutta rauhallista meininkiä. Padit pelittävät ihan hyvin, mutta ehkä jotakin variaatiota olisi voinut olla. Toisaalta taas, tälläsenä tää menee erittäin hyvin "huomaamattomana tunnelman luojana" taustalla. Ehkä ainoa mihin silloin tällöin kiinnittää huomiota on tuo basari. Täytyy se sanoa että hieman on liian napsahtavaa mallia. Se mikä tähän biisin luo kuitenkin aivan loistavaa tunnelmaa on tuo korkea harvakseltaan päätään nostava soundi. Loistavasti kaikenkaikkiaan sopii tähän. Toinen asia joka toimii hyvin on nuo efektit joita olet sijoittanut biisiin. Hyvin valittu paikat niille. Mun mielestä tää on varsin onnistunut chillailu. Pientä viilausta basariin / biittiin ja sillä paranis vielä asteen verran. :)
0   +1 +2
 
9
Mike H 30.01.2005
Erittäin mukava alku biisillä! Ehkä hieman liian nopea mieleeni. Soundit ovat ihan mukavan kuulloisia. Ehkä itse olisin lisäillyt kaiken näköistä pientä sinne tänne vieläkin enemän. Mutta biisin kohokohtahan tulee tuossa 2½ minuutin kohdalla kun bassline lähtee käyntiin.
Rummut ovat ihan hyvät. Todellakin synkkää tunnelmaa...
Mutta todella kiva kappale!
0   +1 +2
 
Drakmin 16.11.2004
Synkät pilvet nousevat iltataivaalle, kaupungin valomeri näyttää liian kirkkaalta melkein mustaa taustaa vasten. Jostain sivukadulta kuuluu salaperäisiä ääniä. Tuollaisia mielikuvia herättää minussa. Soundillisesti turhan ohut tuotos, nuo stringit / padit kaipaisivat ehdottomasti paljon lisää massiivisuutta ja vaikuttavuutta. Sointukulku on synkkä mutta kolmen minuutin paikkeilla olen kuulevinani lieviä riitasointuja. Yksinkertaiset rummut eivät ihme kyllä haittaa minua kuten yleensä, sopivat ihan passelisti tähän yölliseen meininkiin. Rakenne toistaa hieman liikaa samoja osia. Eli lyhyesti sanottuna soundeja kehittämään siitä!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta