Thoughts

Lime | 30.03.2004 | Chill Out
6:08

Jotain chill outin ja ambientin väliltä. Todella jumittavaa tavaraa. Melodioiden suhteen melko minimalistista. Tehty ajattelemisen taustamusiikiksi, mutta sopii myös yösurffailun taustalla todella mukavasti.

8.17   2012 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
_whisper 31.01.2007
Alkaa oudosti mut jännäl taval kun tos on tota kissan rääkkäystä =) Jää koukkuun helposti
0   +1 +2
 
7
bze 02.10.2004
Ei hassumpi idea mutta toteutus on hieman kulmikas, tulee etäisesti mieleen Dj Shadowin jutut.

Hieman tylsistyttävä näin "6 minuutin luuppina", kannattaisi viljellä rohkeasti erilaisia rakenneosia ja pistää kunnolla asennetta rumpuihin (tai edes varioida vähän enemmän.. ). Äänimaisemissa samoja piirteitä, ideoita ei ole viety ihan loppuun asti. Paksut taustajouset ärsyttävät jos niitä jää kuuntelemaan ja pienet kikkailut mitä viljellään jäävät hieman ulos potenssistaan, väitänpä että kunnon efektoinnilla olisi saanut paljon enemmän irti. Biisiin on kuitenkin helppo lähteä mukaan ja äänimaailmat luovat mielikuvia, se kertoo jo paljon.
0   +1 +2
 
9
Putte 21.04.2004
Hyvää tavaraa tämä! Ihmeen hyvin jaksoin kuunnella loppuun asti. Vaikka biisissä ei mitään järin suuria muutoksia tapahdu, ei se silti käy tylsäksi. Ne viulun tapaiset soittimet kuulosti todella hyviltä, ja ne hypnoottiset ujellukset taustalla teki tästä hienon kokemuksen.. Hauskoja ambientmaisia elementtejä taustalla. Rytmisoitinosasto toimii myös hyvin, vaikka mulle biisi olisi ehkä paremmin uponnut ilman niitä..

Täytyy sanoa että varsin taidokas teos tämä on, mutta ihan kymppiä en nyt uskalla antaa.. Täytyypä kuunnella noita muitakin biisejä.
0   +1 +2
 
9
Thr 20.04.2004
Äänimaailma on aika veikee ja todellakin positiivisella tavalla. Ehkäpä kick olisi voinut olla hitusen vahvempi, mutta menee näinkin. Biisi voisi olla kyllä vähän massiivisempi. Tarkoitan siis sitä, että tässä on aika paljon sellaisia tyhjiä kohtia. Vihellys vihlaisee korvaan aika ikävästi.

Kokonaisuudessaan tämä on kyllä letkeetä menoa ja hyvää kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
Kukkonen 17.04.2004
Wow, kivat delfiini-soundit!! Enempi reverbiä ja tilan tuntua niihin niin aijai... Ajatuksia herätti sen verran, että tämmöinen soitukulku on liian simppeli/ykstoikkoinen. Vaihtelevuutta ja enmpi uusia soundeja!
0   +1 +2
 
9
stry 16.04.2004
Hieno, rento, juokseva biisi. Mainiot instrumentit ja viimeistelty masterointi. Kuullostaa todella hienolta. Variaatiota ehkä enemmän? Mutta mahdottoman hiano.
0   +1 +2
 
9
Zachary 16.04.2004
Tästä tuli vahvasti mieleen Hohto-leffan painostavat äänimaailmat. Varsinkin tuossa biisin alussa. Siitä heti plus kaksi pojoa. Muutenkin kappaleessa oli originellin hyvä meininki, joten palkitsen suorituksen kiitettävällä.
0   +1 +2
 
8
zood 16.04.2004
Toooodellaa juumittavaaaaaaa... :) Vähän kun olis viel saanu syvemmän äänimaailman ja noista soundeista vähän tota kliinisyyttä pois niin nam! Yksinkertaista mutta niin tän pitääkin olla. kaunista.
0   +1 +2
 
9
a98 08.04.2004
tää on aika mystistä jo :)
basari oli oikeastaan ainoo soundi mistä en kovasti tykännyt vaikka sekin menee, ärsyttävä lofikohina siinä vain. muu biitti on kuin 90luvun alun chillarihoppi biisistä. ja toi kissanvikuna soundi on melkoisen omaperäinen :)
hiukan yksinkertaista ja loppuakohti liikaa itseensä toistavaa mutta melko pätevää silti..
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 30.03.2004
Leppoisaa ja hyvää biittiä löytyy. Upeaa tunnelmointia ja rauhallisen haikeaa fiilistelyä. Parin minuutin kohdilla tuleva osuus toimii myös... en vain pitänyt korkeasta vihellyssoundista niinkään paljoa. Tuo kolinasoundi taas puolestaan tuo todella upeasti syvyyttä biisiin. Tunnelma on kuin jossakin synkässä metsässä ja ei mitenkään liian suuressa seurueessa... Tunnelmaltaan tämä todella on enemmän kuin onnistunut biisi. Tausta padit toimivat oikein hyvin sekä ovat soundiltaan onnistuneet. Muutenkaan ei ole soundien yleisessä laadussa valittamisen aiheita. Ainoa oikeastaan hieman jopa häiritseväkin osa oli tosiaan tuo vihellys.. hiukan turhan korkealta tulee mielestäni. Lyhyesti: Aivan helvetin hyvää chilliä omalaatuisella ja erittäin toimivalla fiiliksellä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2