7000 yötä: Bingo bango mango (eli selitys, miksi miehen täytyy olla koko yö poissa)


Bingobangomango (eli selitys, miksi miehen täytyy olla koko yö poissa)

teksti: Risto Hakulinen, osia otettu nettikeskusteluista joita on käyty nimimerkein

Jäljellä on vain yhdet arvot - Bingobangomango
Mitkä ovat ne arvot? - Bingobangomango.
Minut vastustajaksi leimaavat bingobangomangot.
Vaan mitä vastustaa, kun vastassa on bingobangomango.

Minulla on punamusta lippu ja western-releet. Länkkärityylinen pukeutumiseni viestii halusta olla vapaa ja itsenäinen.
Elämä Lännessä oli myös kurjaa ja köyhää ja se vapaus tarkoitti useimmille lähinnä vapautta raataa itsensä hengiltä ja kuolla punatautiin, alkoholismiin tai kuppaan. Kultakuumeen aikaan miesten suhde naisiin oli 40:1. Jotenkin tuntuu, ettei kaikkee olla kerrottu.

Jäljellä on vain yhdet arvot - Bingobangomango
Mitkä ovat ne arvot? - Bingobangomango
Bingobangomango
Bingobangomango

Okei, jos sä haluat tehdä sen mitä sä haluat, huomaat se on usein jotenkin estetty. Nojaten sääntöihin, jotka on tuulesta temmattu, moraalin puhuri puhkuu lähtökohtanaan vain liian pieni välimatka historiaan. Jos joku täytyy perusteetta kahlita, kun se ei vahingoita vaan tahtoo vain elää, keksitään sääntöjä, mutta ne eivät kesyttömään mieleen tehoa, siis ne täytyy saada olemaan ainoita. Siksi keksitään kokonaisia konsepteja, mitä liitetään sanoihin isänmaa, koti tai perhe. Mutta kun niihin mahtuu niin paljon kaikkea, täytyy hetkessä alkaa karsia. Ja sitten tästä syöpyneestä rangasta on tehtävä ainoa mahdollinen arvo, niin ensin se läpi ajetaan, sitten institutionalisoidaan. (Okei, muuta mut, jos pystyt!)
On institutionalisoitu pelko: mies rakastuu kaikkeen mikä liikkuu, apua se satuttaa! (Mitä se satuttaa? - jähmettyneitä tuulentupia.) No jotkut naiset ovat keksineet, että laittautumalla saadaan huomio vangittua, ja näin on alettu kilpailla. Ja sitten toiset naiset syyttävät, että miehet ne vaativat naiselta hempukan näköä. Mitäs itse ovat niin valikoivia, että yrittävät rajoittaa toisten vapautta. Mistä lähtien omistamisenhalu on ollut normi! No siitä lähtien kun elämää ja muutosta pelkäävät 150 vuoden sisällä keksivät avioliiton ja siveyden. (Niin mutta entäs ehjä koti lapsille?) Niin kun naiset ovat saaneet miehet haluamaan lapsia, ja nyt siitä seuraa kaikki sallittu toiminta! Mutta eivätkö juuri itse halua huolehtia? Toiset haluavat vain omistaa, toiset taas haluta, turha siihen mitään jaloja aatteita tai feminismiä / antifeminismiä on tunkea.

Jäljellä on vain yhdet arvot - Bingobangomango
Mitkä ovat ne arvot? - Bingobangomango

Vihreät ovat keksineet jakaa ilmastonmuutoksen syyt ihmisryhmittäin. Kun naiset poimivat bingobangomaan mangoja niin mies ajaa ne rekalla laivaan, mieskapteeni ajaa laivan Suomeen ja rahtarimiehet toimittavat mangot lähikauppaan. Nainen voi sitten ajaa polkupyörällä kauppaan ostamaan mangon. Ja Vihreät keksivät, että miesten hiilidioksidipäästöt ovat naisten päästöjä suuremmat.
Onko se ainoa tapa elää halusit tai et: lue ammatti, edistä tätä samaa elämäntapaa, mene markettiin, kasvata uutta sukupolvea, jätä itse kaikki - joo ehkä ne tekee sen mitä sä olisit halunnut - ja enää ei edes tarvii joutua naimisiin, sama pätee kaikkiin parisuhteisiin!
Miksi me tehtäisiin eri tavalla? Tunteet nyt on vain lapsellisuutta ei SUN tarvii tehdä mitä sä haluut - onhan kuitenkin mangoja ja melonii yeah, rauhoitu kulta ja muutu, sopeudu. Jos sä yrität olla villikortti pakassa, juosta vieraissa, kusta suihkussa, sammua olohuoneessa, tai olla koko yö poissa, antautua välienselvittelyihin, tai vieläpä välien jatkamisiin, suuntaat energiaa väärään toimintaan, sä saat niskoillesi vihat ja jäät yksin, kun loukkaat niitä tunteita joilla on instituution leimat ja sinetit takanaan.
Mistä lähtien tunteet on ollu eriarvoisia - ne on vittu kaikki tunteita!

Jäljellä on vain yhdet arvot - Bingobangomango
Mitkä ovat ne arvot? - Bingobangomango.
Minut vastustajaksi leimaavat bingobangomangot.
Vaan mitä vastustaa, kun vastassa on bingobangomango.
Jäljellä on vain yhdet arvot - Bingobangomango
Mitkä ovat ne arvot? - Bingobangomango (jne.)
Hei! Feminismi, antifeminismi: ismi ismi - ismi (jne.)
Minä olen lasia, kylmä ja kova.
Läpinäkyvä tahdon olla myös.
Mutta jos minun päälleni tallataan,
niin joka paikka on veressä.