One

Machinatrix | 10.05.2007 | Ballad
4:14

Viimeinen ruusu Sub Rosa -trilogian kimppuun. Balladi? Ei todellakaan tyypillistä Machine Dominatrixia, melkein hävettää, mutta vain melkein. Menköön tämän kerran.

Puhallin on xaphoon.

8.80   1358 plays

Lyrics

black lion stare
it has lead me here
"Surely you are aware what you are doing, dear?"

thorn in the heart
back then i was
too far apart to see the sign:
the dove that ate its heart out
on your street
was the future me

tenderness has made it soft
patience lighter to carry
but it's still
too precious pearl
to be fully released

we already are one
no deed would make it more real
we already are one
no word would make it more holy

i wish i could believe it
every single moment
to avoid this torment
i keep bringing on to myself

Comments

Would you like to comment? Create an account or

loudjazz 04.07.2007
Tällä hetkellä toimii. Kiitoksia siitä.
0   +1 +2
 
10
A.S.H 16.05.2007
Elämän pitäisi yllättää meidät. Aina silloin tällöin, eikö totta?
+3   +1 +2
 
8
Ei nyt ihan tämän projektin paras biisi. Ei tämä huono ole, mutta ei ihan päästy siihen tunnelmaan, mihin tässä on ilmeisesti pyritty. Kaikki leadmelodiat ovat hyviä kuten noissa muissakin biiseissäsi, mutta tausta ei ihan täysin onnistu täyttämään tehtäväänsä.

Ihan hienon kuuloinen tuo puhallin.

Vähän kun tuota tunnelmaa hioisi tuon taustan osalta vielä niin olisi kympin arvoinen kappale.
0   +1 +2
 
7
Rauzka 18.09.2007
Noh mitä tästä nyt voisi sanoa? Tuntuu kuin sävellystyö olisi yössä 2 tunnissa tehty. Alussa String ääni rokkaa mutta ne lintuviserrykset pilaa koko homman. Piano ei mikään hyvänkuulonen vaan itseasiassa aika yksinkertainen ja huono, Sakson pitäs vetää paljon paksummin, (vai olikohan saksofoni? kenties joku toinen torvi? :D) Anyway, tarkotan sitä että Saksofoni on hieno soitin jos sitä hyödyntää oikeissa kohtaa. Tässä khyl oli myös hienoja kohtia sillä. Lauluääni hyvä. tosi hyvä. Mut enkun ääntäminen vähän hakusessa kenties? En ehkä uskalla sanoa tästä mitään enempää vaan pomppaan suoraan seuraavaan biisiisi. :)

+Stringäänet
+Miksaus
+Äänenlaatu
+Saksofoni did it!....

-.. mutta ei kuitenkaan
-Enkunääntäminen
-sävellystyö

7 tippuu tästä :)
0   +1 +2
 
10
sunherd 30.04.2008
Alku on ensinki ihan mahtava -ja miusta ne linnunviserrykset tuo tunnelmaan lisää monitulkintaisuutta/outoutta. Ei siis ollenkaan pilaa, vaan vie kauemmas itsestäänselvästä (ei siinä että se muutenkaan ois ollu sellanen). Siis lisää viirausta päähän, ja se on aina loistava. Sitten tulee jonkinlainen väliosa jossa jo ootteleekin loppupuolen balladinomaista osaa. Väliosa ei kai mitenkään erityisesti aiheuta viboja miussa, mutta se taitaa olla välttämätön kun ei sekään ois ollu kiva että että se loppuosa ois heti alkanut täysipainoisesti alun jälkeen. Miusta laulu tässä on parasta mitä oon näissä kuullu, upeeta.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.09.2007
Tän projektin nimi kerta toisensa jälkeen viehättää mua. En ollu muuten tajunnu et mul oli jääny biisi kokonaan kuulematta vaik tää on ollu jo monta kuukautta täällä.

Mut siis mitä sä nyt melkein häpeät siinä, täähän on tosi siisti biisi, jossa on taas kerran taatun omintakeinen tunnelma joka ei edes kuulosta miltään muulta tekemältäsi vaan täysin uniikilta. Erinomainen sävellys, loistavat saundivalinnat. Vähän tuo kovalla oleva foni rikkoo, kun se on oikeasti aika paljon kovemmalla kuin muut, mutta en tiedä onko sekään nyt ihmeellinen ongelma. Yksinkertaista arpeggiota tai mikäliekään vetävä sähköpiano on loistava ja tuon kuvion tunnelma osuu suoraan eikä lähelle.

Heleät, korkeat vingahdukset ovat aivan ihanan kuuloiset. Laulut ovat ihanan herkkää, ja tykkään tavastasi laulaa hiljaa, minäkin yritän opetella. Mutta hm, mitä jos joskus huutaisit, rääkyisit, karjuisit? Sekin voisi toimia dynaamisena efektinä, mutta sitä en kuitenkaan tarkoita tähän biisiin kaipaavani, sillä tämä biisi on tolkuttoman hieno jo tällaisenaan.

Sinulla on loistava visio. Tätä musiikkia pitää joskus saada levylle, PERKELE.
0   +1 +2
 
Zha 05.09.2007
Mä olen yrittänyt rääkyä, ihan tosissani, mutta en vaan osaa! :D Haluaisin oppia.
0   +1 +2
 
9
Awenion 02.02.2009
Melko hienot alkuefektit? Koskettimilla olevia sampleja vai ihan nauhoitettuja äänitiedostoja? Jokatapauksessa hyviltä kuulostivat.

Jotenkin kiva fiilis jää, etenkin loppupuolella. Tulee ihan syksyinen olo jossain pienessä puutarhassa, jossa lehtipuut ovat jo kellertyneet. Pieni tuuli vain painaa vasten kasvoja kun kävelee eteenpäin....(sori - en ehkä kuunnellut sanoja, alkoi fiilistyttämään ja keskityin musiikkiin)

Loppupuoli osaa todellakin jämäyttää ja kipaleen haluaa kuunnella heti uudelleen. Laulu ei kuitenkaan ole ihan samalla tasolla kuin uusimmissa kipaleissa.

Lisää näitä väliin =)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat