CHANGING FRUSTRATION

3:38

TÄMÄ BIISI ON YHTEISTYÖPROJEKTI TOISEN MIKSERILÄISEN JÄSENEN KANSSA. HERRA COIVISTO ON TEHNYT BIISIN OMAAN PROJEKTIINSA, KUUNTELIN SITÄ, AIKA RAAKILE MUTTA MIELESTÄNI HYVÄT SOINTUKUVIOT. SAATUANI LUVAN KÄYTTÄÄ KYSEISTÄ BIISIÄ POHJANA TEIN SIITÄ OMAN VERSION JA SE ON NYT KUUNNELTAVISSA. ALKUPERÄINEN BIISI "FRUSTRATION" VOIT KUUNNELLA OSOITTEESSA:
www.mikseri.net/artists/?id=68498

9.40   734 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
kake1962 09.09.2009
Hyvinkin rankka ja ammattitaidolla veistetty versio alkuperäisestä, jonka taisin itsekin kuulla tuolloin pari vuotta sitten...todeten sen myös raakileeksi tai jotain! Rankkaa myös Mahanin tyylillä... :-)) Turhautumat taitaa hävitä sen sileän tien tätä kuunnellessa!
+2   +1 +2
 
10
SteveHarris 17.11.2007
Huh huh, eilen tuli tätä soiteltua pariin otteeseen pytyil, hiljalleen alkaa onnistumaan jopa.
0   +1 +2
 
10
Black Dog 27.09.2007
Hyvin tehtyä progekamaa. Rytmitykset, biisin aaltoilevat vaihtelut toimivat. Soitto toimii ammattimaisella otteella.
Biisi ja sovitus myös vaatii kuuntelijalta syventymistä siihen, mikä ei ole ollenkaan huono juttu.
0   +1 +2
 
Tantsku 07.08.2007
Ainakin mieleen painuva sointukuvio alusta.. eipä se mitenkään pahemmin säväytä, mutta menettelee. Ainakin paremmin tehty kuin alkuperäinen
0   +1 +2
 
Ihan hyvää taustamusaa. Soitanta kohdallaan ja tunnelma toimii. Ei tätä nyt välttämättä tälläisenä jaksa kuunnella hirveen montaa kertaa, mutta taustamusaksi johonkin ties mihin, niin onnistunut tekele kyseessä.
0   +1 +2
 
10
Tässhän on hienoja kohtia hyvin paljon! Oikein menevä instrumentaalinen proge hevi biisi...Hyvin kyllä toi kitaran koskettelija paukuttelee myöskin! Soundi on enemän kuin loistava se on todella hyvä ja hyvä niin!
0   +1 +2
 
7
Zagaar 04.08.2007
0:56 kohta on ehdottomasti biisin parasta antia ja pelastaa mielestäni sävellyksen siihen asti. Mun mielestä tää on jotenkin hiukan köyhän miehen heviä/trashia lukuun ottamatta muutamaa ihan onistunutta kohtaa.
0   +1 +2
 
esw 03.08.2007
Hyvin rullaavaa rokkia. Soundit toimivat kohtuullisesti. Kitarointi on hyvin hallussa ja pitää mielenkiintoa yllä jonkin aikaa. Pitkällä aikavälillä kuitenkin joku vahvempi lead-veto tässä olisi voinut olla, esimerkiksi vokaalit. Tässä muodossaan biisi jää jokseenkin mitäänsanomattomaksi peruskikkailuksi. Tämä ei sinänsä ole huono asia, se vaatii vain ympärilleen tietyntyyppisen kontekstin (kuten aseman taustamusiikkina, jne...).
0   +1 +2
 
Coivisto 02.08.2007
Tästä huomaa todella selvästi kuinka pitkä matka itelläni on vielä edessä!
Todella hieno versiointi, ja veit kyllä tän mun kappaleen sellaisiin svääreihin että ei voinut kuin tuijottaa kun oma kappale muuntui joksikin todella hienoksi selvästi maalailevammaksi kokonaisuudeksi.

JUURI tälläistä Proge rock musiikkia olen itse halunnut tehdä vaikka siihen on aikaa niin tuntuu todella hienolta että teit tästä kappaleesta jotain mihin tähdätä.

Coivisto kiittää ja kumartaa!
0   +1 +2
 
zenri 06.08.2007
Tässä taustat ja rytmitykset toimivat todella hyvin, vaikka rummut koneelta tulevatkin. Sointukulut tässä on kyllä vallan mainiot, kuten jo tuossa esittelytekstissä kerroit. Tuo kitarasankarointi tuossa päällä käy kuitenkin melko nopeasti puuduttavaksi. Jotenkin liian kliininen soundi ja muutenkin vähän turhan äijäilyä minun makuuni.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta