Tara

Marccus | 18.08.2008 | Light Rock
2:46

Kitaravoittoista menoa tällä erää. Miksauksesta tuli vähän sellainen "in-your-face" -tyylinen, tai ainakin yritys oli saada aikaan hiukan rosoisempi soundi.

8.00   1943 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
PutteAtte 12.05.2009
Jäbällä on kyllä mukavan persoonallinen ääni. Välillä se on todellakin hyvän kuuloinen ja antaa biisille mielenkiintoa. Tässä biisissä vähän jätti kylmäksi ja kuulosti hieman epävireiseltä. Itse en pidä tämän biisin miksauksesta, ei se huono ole, mutta voisi olla paljon parempi. Biisi vähän on kyllä tylsä. Ei oikein tullut sellaista huippukohta fiilistä. Soolokaan ei oikein erottunut. Ei kyllä oikein mieleen jää tämä. Hyvän kuuloiset kitarasoundit.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 07.04.2009
Rehellisesti sanottuna paras biisi tänä vuonna jonka olen mikserissä kuullut! Englanninkielen ääntämykseen kiinnittäisin enemmän huomiota, mutta itse lauluääni on hunajaa korvilleni. Soundimaailma biisissä on erittäin onnistunut. Hyvä!!!
0   +1 +2
 
esw 05.04.2009
Heh, rosoisempi... Tosi kliiniä kamaa tämä on. Tälle projektille ominainen, jossain määrin omaperäinen vokalismi jatkaa samoilla linjoilla kuin aikaisemmin. Pitkä särökitarasoolo lisää tähän kyllä tiettyä särmää. Biisin äänimaailman tyylillliset valinnat ovat aika ristiriitaisia kun käytetään äärimmäisen puhdasta synapädia ja hieman rähjäistä kitarasoundia peräkkäin korvaavina elementteinä. Tämä yhdessä hennon vokaalisoundin kanssa luo jokseenkin epätasapainoisen tunnelman. Ehkäpä tykimpi yleisssoundi olisi tukenut paremmin tätä kappaletta. Lisäksi biisi loppuu todella jyrkästi - ehkäpä joku siistimpi lopetus olisi paikallaan?
0   +1 +2
 
9
Helmut Peijooni 05.04.2009
Aikamatka neljännesvuosisadan päähän... johonkin suuntaan... Kertosäkeistö stemmalauluineen on tarttuva ja laulun melankolinen yleisilme sopii loppuillan fiilistelyyn. Oikeat soittimet komppiryhmään tekisivät terää. Mutta kitarasoolo rullaa nautittavast. Laulun lopetus on hyvä. "life is always based on fear and agony" ...eikait asiat oikeasti noin huonosti ole :)
0   +1 +2
 
9
Fillari 01.04.2009
Tykkään tosi paljon laulajan soundista, ja tuosta laulun melodiasta. Tässä on selkeästi omaa linjaa. Diggaan. Jatkakaa samaan malliin. Mä tykkään tästä en juurikaan kaipaa lisää sitä rosoisuutta.
0   +1 +2
 
7
Embio 23.03.2009
"Rosoisen soundin" tekeminen on usein melko vaikeata, koska silloin siitä tulee yleensä liian rosoinen/kämänen, tässä on mielestäni kuitenki löytynyt ihan hyvät soundit korviini. Biisi ei rakenteelta/sovitukseltaan herätä mitään ilonpurskauksia´.. kyllä tän mielummin kuuntelee kuin turpiinsa ottaa :D
0   +1 +2
 
10
Holic 22.03.2009
Tuosta teikäläisen logosta tuli mieleen, että onko tämä nyt Suomen Prince. No kuunnellaans nyt musiikkia. Persoonallinen ääni ainakin laulajalla, eli voisihan tämä ollakin Suomen Prince, kitarassa en tosin havainnut Prince maista vinkuilua. Kappale on kaiken kaikkiaan hyvä ja tulihan sieltä se Prince-soolokin kulmille vinkuilemaan. Helkutin tyylikästä pakko myöntää. Suomen Prince on löytynyt. Tässä on voimaa. Prince
0   +1 +2
 
Artturi 21.03.2009
No enpä minä nyt "in-your-face" juttuja havainnut. Ehkäpä perus poppia raaempi soundi. Englannin ääntäminen oli hieman heikohkoa. Sävellyksenä ehkä harmaa, mutta en ole tottunut kuuntelemaan poppia liiemmin joten genren nyanssit ovat minulle vieraita. Mutta kyllä potentiaalia löytyy.
0   +1 +2
 
Jokke- 18.03.2009
Introssa lead-kitarassa oli ehkä liikaakin kaksiäänisyyttä. Englannin ääntämys pistää korvaan, mutta ajoittain se kuulostaa jopa hauskalta ja sopivalta. Olisin kaivannut enemmän eroa säkeelle ja kertosäkeelle. Kitarasoolo oli hyvä, jonka jälkeen vielä hyvä instrumentaalihimmailu, mutta sen keskeyttikin epävireinen vokaali. Biisi loppui hieman kuin seinään.
0   +1 +2
 
rleinone 16.03.2009
Introsta tulee vahvasti mieleen 90-luku, vaikken osaa mitään artistia eritellä.
Hyvä rauhallinen kappale. Ei tässä juuri rosoa ole, mutta en minä tällaiseen kaipaakaan.
Laulusuoritus on mainio, pidän tuosta tyylistä että ei ylitulkita. Samoin kitarat ovat hyvät, mutta soolon loputtua fiilis on vähän turhankin kevyt kitaran kaikottua.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 8 9 10

Viimeisimmät kuuntelijat