muistot.

marco.n | 29.12.2009 | Ballad
5:28

romantica biisi,jop,herkkä,koskettava,ja aika love-ballad.mut,eiku kuuntelemaan,ajattelin kenties pitää nyt aika pitkän loman musasta,tullu aika paljon 2 viimekuun aikana tehtyä.kiitos kaikille kuuntelijoille.

9.50   1176 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
rokkiporkkana 07.04.2010
aivan upea piano sopii tod huvin tähän sekä piano soolo aivan fantastinen,lauluääni seksikäs sanat kulkee nätisti eteenpäin,hiukka surullinen,mutta myös tulee hyvä mieli tuossa kertosäkeessä,upea kappale kertakaikkiaaan,
0   +1 +2
 
9
Fillari 30.12.2009
Alun piano-fiilis hieno, piisissä nimen omaan fiilis on parasta, muutama parannusehdotus tuli mieleen: ehkä hieman hitaammalla temmolla intro olisi herkempi, eli intron ja a-osan välissä vois olla temmonmuutos. Lauluraitaa pitäisi hieman parantaa laulun ja efektoinnin puolesta ja äänialaa vos nostaa, jolloin se sopisis paremmin äänellesi. Piisi on mielestäni melodiapuoleltaa todella onnistunut ja siinä on potentiaalia. Toteutuspuoli vaatisi hiomista, tosin harrastuspohjaltahan tässä näitä tehdään. Pianoraita toimii hienosti. Tämä on setissäsi sellainen hiomaton timantti, joka pitäisi viilata studiokuntoon.
0   +1 +2