Ovimiehen unelma..

marco.n | 19.10.2009 | Suomipop
3:40

joooooo.ovimies blues-rock tai jotain semmosta,3 soinnut ihme todella,joku päivä teeen paremmin.kunhan kokeilin,miten tää pelittää,ihmisiin,tulee jatkossa kunnon skepa ja uusiks koko setti,mut idea tosielämästä.

7.75   2341 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
K-Darth 01.12.2010
Alright!!! Ovensuun Tenkanen iskee! Laulava sisäänheittäjä tempaisee ensin oikean koukun ja vastapalloon vasemman suoran. Tuleeko sitä narikkarahaa vai tiputanko takaisin pakkaseen? Tällä ovella ei välitetä siitä, onko sisäänpyrkijä jurrissa vai nou. Pääasia on hyvä Naulakon Kerberoksen kohtelu. Ulospäin pääsee aina. Joten, Tulkaa kaikki sisään - pari euroo! Kyllä, eilisen yrmeän ulosjeittäjän sijaan ovella vaanii sutki imuri joka toivottaa kaikki - jopa toivottomat tapaukset - tervetulleeksi "Meille". Ainahan sitä voi hoville selitellä, "että ei se jurriselta tossa ovella näyttäny..." Jotenkin toivoisin, että Suåmen "Paareissa" olisi sisäänheittäjinä "laulutaitoisia" kavereita jotka tekisivät "työtään laulellen", tyyliin (siis laulaen): "Nyt Veijo meet kiltisti kotiin toipumaan tai multa pippurisuihkauksen saat..." tai "Welcome to Bar Barbarian, We're pleased to take your money for nothing..."
+2   +1 +2
 
4
Mr.laulaja 12.03.2010
en tiiä miten kommentoida....en yhtään en siis tyhään tajutkaa jo en yhytään..
0   +1 +2
 
9
Kreeta 30.10.2009
Rento meininki! Aika hauska biisi ja kiva erilainen aihe ja hyvin saatu tunnelma vangittua. Tulee heti mieleen, kun kaverin mies on välillä ovella duunissa :) Hyvä pläjäys!
0   +1 +2
 
10
Jasa42 22.10.2009
Tässä naurahdin tuota kappaleen mainostusta Maksalaatikossa, kun lähes kaikki muut biisit tämän kanssa samaan aikaan mainostettavina olivat Rap- tai HipHop-paskaa. Tämä kappale piristää kummasti ja jostain tuntemattomasta syystä saa miehen korkkaamaan kaljan, joka ei vaikutuksena ole ollenkaan huono. Taustalla kuuluva kapakkatunnelma istuu biisiin kuin nenä päähän ja näiden osuvien sanojen yhteydessä tekee kappaleesta lähes pakkokuunneltavan ennen paikalliseen yökerhoon sijoittumista. Loistavaa!!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat