Rakkauden Sade

marco.n | 16.03.2009 | Ballad
3:12

jepa.tossa,olis nyt taas kerran yksi iskelm-palladi tyylinen love biisi,ainoo ero et soitin kaikki itte,mut miksaaja tepa oli kyl hoitamassa omat hommat,kiitos taas hänelle,luulen et tehdään tosta vielä parempi versio mikä vörkkii kunnolla,ku ei toi selvin päin oikein toimi toi soitto,mut kuiteski kuuntele,kiitos, (Oletusarvo, paina muokataksesi)

8.33   1843 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
hyrrygames79 16.03.2010
Jälleen kerran täytyy todeta että marco.n osaa kyllä säveltää hienoja melodioita,tässäkin biisissä kertsi on aivan mahtava.
Hienoa oli havaita aito kitara komppi taustalla,elävöitti paljon biisiä.
Ehdottamasti näin hienosta biisistä kannattaisi tehdä huolellisempi versio ja kasvattaa loppua kohti vaikka jousien sulo sävelillä.
Aivan biisin alusta mieleeni tuli jopa melankolinen Moody Blues orkesteri..
Aivan mahtava biisi.
0   +1 +2
 
Snacke 15.03.2010
sun genre vois olla lähiöpop. tällaista melankolista, hyvin suomalaista, mutta jopa harvinaisen herkkyyden sisältävää musiikkia on syntynyt betonilähiöiden kasvamisen jälkeen ympäri suomea pääkaupunkiseudun lisäksi tampereen, turun ja pienempien keskusten uuskaupunginosissa 80-luvulta lähtien. Uusi aalto, josta kitaroitten räime ja kiroilu korvattu herkemmällä tulkinnalla ja synteettisillä soundeilla. nykyään jo melko lähellä iskelmää, tai sanoisin kyllä että iskelmä on lähentynyt tätä "lähiö" poppia; aivan vastaavasti voidaan metallin elementtejä nähdä tanssilavoilla tulevaisuudessa kun nykyinen pari-kolmekymppinen nuorempi hevisukupolvi alkaa olla lauantairisteilytanssit- iässä ja hevikaraoken nimestä tippuu se hevi pois.
0   +1 +2
 
9
Kreeta 12.10.2009
Tässä biisissä kyllä todellä herkkä ja tarttuva melodia. Hyvä teksti. Sydän on isosti mukana ja se ei voi jättää kylmäksi. Se antaa anteeksi laulun pienet epäpuhtaudetkin :) Hieno kappale! Jatkakaa edelleen samaan malliin!
0   +1 +2
 
Funereal 13.09.2009
Nämä biisit ovat kyllä tunnelmallisia. Vähän huono olen kyseistä tyylisuuntaa kommentoimaan, mutta enpä minä mitään huonoakaan osaa sanoa. Kivoja ideoita löytyy ja sitä rataa. Voipa olla, että palaan vielä toistekin kuuntelemaan näitä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta