Rakkauden Vanki.(palladi)

marco.n | 16.12.2009 | Ballad
4:23

no hei taas,nyt lupaan jäädä loululomille musiikin teosta,mut aika vörkkivä biisi,ja yksinkertainen,ps.hemmotelkaa toisianne,

8.83   1344 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
rokkiporkkana 07.04.2010
tarttuva melodia.iaha toi shala la jutska,menevät sanat biisi kulkee ettenpäin ja jää soimaan päähän huvä suorutus,sanoja myöten=)
0   +1 +2
 
10
Arja.52 04.04.2010
olisitko minun nallekarhuni,voi että miten upeeta kuunneltavaa,tässä alkaa herkistymään.menisi koko päivä käydä kaikki kappaleesi läpi.mut ajn kanssa varmasti,kevättä rintaan,
0   +1 +2
 
6
hyrrygames79 07.03.2010
No jaa,,mitähän tästäkin sanoisi.
Parasta biisissä on krapulainen shalalala kuoro,muutoin jää vähän persoonattomaksi kipaleeksi,hieman tusina tuotteeksi.
Kaikin puolin hienosti toteutettu esitys,mutta onkohan näitä tehty jo liikaa.
Huumorin yhdistäminen hissimusiikkiin ei tällä kertaa toimi ,vaikka eipä tästä mitään pahaakaan sanottavaa löydy.
Makuasioista ei voi kiistellä,uskon että joku tästäkin tykkää,ainakin itse biisin tekijä itse saadessaan biisin kuullostamaan näinkin valmiilta tuotokselta,mutta valitettavasti minut se jätti kylmäksi?
Artistin aiempi tuttu herkkä persoonallinen ote puuttui.
0   +1 +2
 
J Kolme 06.03.2010
edelleenkin kuinka tosissaa !? tä ei oo edes hauska vaikka kuinka niin väittäsit "huumoria" . Tä on täysin karaoke baari matskuu ja se ei oo huumoria vaan suurta VITUTUSTA!!!!!
0   +1 +2
 
7
laice 23.12.2009
Ei helevetti, oon yrittäny kuunnella näitä biisejä ja miettiä ootteko ihan tosissaan vai kieli poskessa. Noh, samapa tuo, ihan tämmöstä menevää hömppäähän tää on, laulukin menettelee, mielestäni voisi vetää vähän enemmän voimallakin, todennäköisesti äänikin riittäisi. Onkohan nää taustat tehty suoraan synien omilla säestys melodioilla, vähän kyllä kuulostaa siltä. Saisi olla vähän persoonallisempiakin, tulisi enempi semmoinen marco/tepa meininki näihin biiseihin. Pakko antaa pojot siitä että on tehty ainakin just semmosta musiikkia jota on meinattukin =)
0   +1 +2
 
10
Fillari 17.12.2009
Alkuintro menevä ja toimiva, tämä on varmaankin parasta marco/tepaa, piisin lyriikka hyvä ja tuo matala ca-la-la-laa on hauska. Piisin laulumelodia voisi ajoittain koukata korkeammalle, mutta jokin aitous ja uskottavuus tässä vain toimii hienosti.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta