Sut Vaan feat. Julia

Matadori | 16.02.2007 | Party Rap
3:55

Kehuja saanut HIPHOP-REGGAETON RAITA nyt myös MIKSERISSÄ!
säv. Millionaire Men
san. Matadori
laulu ja sanat: Julia

8.60   3611 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
dt1 23.02.2007
Juuri muutama päivä sitten kaipasin basso.fi:ssa ns. klubibiisiä ilman klubibiittiä. Tämä on sellainen. Valitettavasti tää ei kuitenkaan tarjoa sitä jotain, mitä kaipaan.
Ensinnäkin noi clapit on hirveet, jotenkin liian clisheiset. Biitin muutoksen myötä siinä ei pahemmin ole ärsyttäviä tekijöitä. Ensikuva oli negatiivinen, eka verse on kliseinen ja suorastaan ärsyttävä.
"Piilomuutos" biitissä on positiivinen, biisi alkaa maistumaan paljon paremmalle sen myötä. Äänenkäyttö on hyväl mallil, riimit on tylsiä, mut eipä tää nyt lyrikaalisesti antavaks biisiks varmaan oo tarkoitettu. Kertsissä laulava nainen kuulostaa hyvin perus-laulajalta, mut eipä sitä nyt voi negatiivisena pitää, kun tyttö kuitenkin osaa laulaa suht hyvin. Kokonaisuudessaan ihan mukava biisi, tasapaksuus on yleensä negatiivinen piirre, mutta tämä biisi kaipaa sitä siinä mielessä, että ensimmäinen osa olis voitu jättää kokonaan pois mun puolesta. Muutaman kerran oli pakko kuunnella, jotta sai kiinni biisistä, mutta tämän jälkeen tuskin kuuntelen.
0   +1 +2
 
9
TomB 09.04.2009
Loisto biisi! :)
Jos on ylimäärästä aikaa nii käy toki tsekkaamassa ja arvostelemassa! www.mikseri.net/slabi
Arvostettaisiin! T.CheeseLab
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat