musiikkia räpistä ja elämästä

2:54

vähän sanat kusee mut toivon ett tykkäätte...kiitoksia miksaajalle:)

4.00   422 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

verbal 22.02.2010
Hmm, Itellekkin heräs kysymys, että miten tämä on nauhoitettu?
Joka tapauksessa ainakin motivaatio on koholla, tässä oli oikeesti mitä haluat kertoa tai miten ajattelet asian. Suoremmi sanottuna sanoma löytyy.
Flow:ssa on aina kehittämistä, mutta ei menny offbeattiin, siinäkin plussa.
Ei nykyään tarvii paljon satsaa ihan jees laitteisiin, mutta kyllä se siitä lähtee! Tässä vaiheessa jo kuulosti lupaavalta:)
0   +1 +2
 
Xaphan 09.02.2010
Tää herätti mun mielenkiinnon lähinnä siksi, et tästä kuulee, että siel pinnan alla piilee se pieni "jyvä", jonka haluaisin kuulla uudelleen muutamien intensiivisten kuukausien harjoittelun jälkeen. Lyriikoista ja ulosannistahan en hirveästi tiedä, kos ikinä en niitä kuuntele, mutta pari pointtii voisin mainita, jotka (ehkä) tekisi "matkasta" vähemmän kivuliaan.
Eli nro.1: Panosta siihen äänenlaatuun! Tällä hetkellä kuulostaa, anteeksi nyt, mutta kamalalta. "Opiskele", tai sitten kokeile hiukan, esim. minkälaisella minimaalisella laitteistolla (esim. ok. mikki ja äänikortti, yms.) tulee suht ok kuulosta matskua. Kysyminen muuten kannattaa aina.
Nro.2: Edellisten biisien kommentteihin yhdyn, eli flow on ok, rimmaus ok, lyriikat OK, mutta TUNNETTA peliin nyt. Tee vaikka muutama träkki kokeiluna sillee, että vaikka huudat raivolla ne värssyt sinne nauhalle ja sit vastavuorosesti kokeilet niin kevyttä ilmasua, kuin mahdollista. Sit kuuntele ja yhdistele sen mukaan, mikä tuntuu oikeelta.. Sä olet itselles paras opettaja tässä suhteessa, ainakin mun mielestä. Se vaan ottaa aikansa, mut kyllä se siitä. Huh, menipä novelliksi taas :) Toiv. tää on nyt tätä "rakentavaa" kritiikkiä...
0   +1 +2
 
Maxhine 09.02.2010
Mistä biitti tulee? Millä tää on äänitetty? Ei tahdo vaan oikein kuulla mitään, mut siit se lähtee.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat