Pieni pala maailmast feat. Pismi & Cheppe

Mentaaliteetit | 28.04.2007 | Suomi-hip-hop
4:56

Joo täs vähän uutta tuotantoo ei muutaka ku fiilatkaa puhki.

1.verse Hena
kertsit Cheppe/myllärinpoika
2.verse Pismi
3.Verse JaVa

9.13   1612 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

mika_element 01.05.2007
Biitti ei jotenki iske, eka verse kuulostaa melko tunkkaselta. ja riimeistä en oikee tykkää, tosi perusjuttuja. pismi vetää peruspismiä, ei siit enempää. pismil oma ja hyvä tyyli ja se kyl uppoo mut välil kyl kaipais vähän monipuolisuutta riimeiin. kolmas verse ihan jees, äänest tuli jotenki mielee nodbatin eksu:D en tiiä. mut ihan hyvä vaan. ja kertsi on ihan jees!
0   +1 +2
 
Pros 28.04.2007
Java oli ehd. paras. muut.... pfff
0   +1 +2
 
10
[miitu] 28.04.2007
Mahtava biisi.. sanat on hyvii :)
0   +1 +2
 
8
-HeBe- 28.04.2007
biitti on mielenkiintonen, kuka lie tehny, olis kiva tietää. Henan ääni saundas ihan mukavalta. Riimit ihan hyvii, ja flow rullas mut äänenkäyttöö olis voinu viel hioo.. kahvi ja pulla läpäst en tykkäilly yhtikäst. Ja toisinku janppa , niin mun mielestä pismi seivas tän biisin, eikä verset mee ohi biitist. Teknisin verssu koko biisist ja isoo plussaa et välil tällästäki kuulee. Eihän riimien pidä aina mennä basariin tai snareen, jos sen tekee tietosesti. isoo plussaa viel pismille. riimeiski sisältöö. Javallakin ok verssu äänenkäyttö kunnos ja räpit muutenki kuosis. Kertsistä en tykänny sen yksinkertasuuden ja laimeuden takii, jotain mielenkiintosempaa olis saanu olla et olis muhun uponnu. Miksaukset hyvää tasoo. Kokonaisuudessa ihan kelpo biisi josta se koullu jäi uupumaan lukuunottamatta pismin versee, mutta se ei tällä kertaa mulle riittäny. :)
0   +1 +2
 
9
janppa- 28.04.2007
Hena vetää hyvin. Flow rullaa varmasti, sanat on hyvät ja äänenkäyttö toimii.
Pismin verse kuulostaa tökkivältä. Menee välillä ohi biitistä eikä ääni oikein taivu tähän biittiin. Sanat onn kyllä kansa hyvät.
JaVa vetää ehkä parhaiten! Ääni sopii biittiin loistavasti, flow rullaa virheettömästi, äänenkäyttö parasta ja sanat on kans parhaat.
Kertsi on hienon kuulonen! Siihen on saatu semmonen koukuttavuus, että haluu kuunnella uudestaan. Cheppe vetää sen loistavasti!
Biitti toimii muuten paitsi alussa vähän häiritsee toi kaiku efekti tjms. Ei siinä muuta valitettavaa.

Kokonaisuutena on perus hyvä biisi teiltä. Henan verse ois vähän parempi voinu olla mutta toimii näinkin. Pismin verse vähän tiputtaa, vaikka kyllä sanoja siinäkin ihan mielellään kuuntelee. Ysin ja kympin välillä numerossa oon ja nyt päädyn ysiin.
0   +1 +2
 
P-Mies 02.05.2007
ihan hyvä biisi.. mut reenii viel =))) jeAH
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat