Sleep, Dont Dream.

Michael Ridgeisland | 22.05.2005 | Techno
10:19

Heavy techno/trance/breaks/chill experiment. Can I manage to mix them all? Check it out. X)

8.20   1355 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Seburban 06.08.2005
Tä o vaik kui hyvä biisi oon kuunellu tätä mun mp3 varmaa jo vuode, tosi hyvä biisi noi monest eri tyyli-lajist...
0   +1 +2
 
8
Stocco 28.05.2005
Loistava biisin nimi, kun kuuntelen tätä tähän aikaan yöstä. Nythän voisi hyvin olla polkkaamassa tällaisen tahdissa parhaassa sykkeessä, mutta taidan enemmänkin olla menossa vaan nukkumaan. Ehkä taas hiukan liian hektistä musiikkia, jos unta meinaan saada. Mutta kun tämä biisi käskee. On hiukan liian kirkkaat saundit teknoksi tässä. Tällaista aika perustrancea jopa. Komppi puoli on toki sopivasti synkkä ja jyystävä. Mutta mitä sen väliä mitä tämä on. Hienosti toimii silti. Pituuskin taittuu vallan mainiosti. Biisin kuvaus on mennyt valitettavasti aika pöpelikköön. Kova kokemus jää uupumaan, mutta hyvä kokemus tämä silti on. Ehkä omaan makuuni hiukan liikaa junnataan chilliosiossa. Tanssilattiahan kerkeäisi melkein hyytyä tuollaisesta. Ainakin alkuillasta. Onneksi sitten taas rakennellaan mielenkiintoisesti uutta potkua biisin loppuun. Huojuvat torvet ovat mahtavia ja niin tavallisia, mutta silti pirun toimivaa. Viimeisellä minuutilla mennään vähän "epävireisyyden" puolelle, mutta aivan liian vähän, jotta tämä olisi heavy techno experiment.
0   +1 +2
 
8
rodeo 25.05.2005
en oikeastaan osaa kommentoida biisejä mut ei tää yhtää hullumpaa ollu...=) nooh ehkä jotain pientä hiomista saattaa tässä ollakin mut parempi varmaan etten niihi puutu sen enemmin....
onha täs mukava jytke, ja loppua kohden senkun paranee... mut silti se jää kasin puolelle ettei ihan nouse ysiin....
0   +1 +2
 
8
Aurisgale 22.05.2005
Jänniä soundeja olet kehitellyt. Flangerikikkailut ovat makean kuuloisia. Miksaus ja masterointi on mallikasta, hyvää muttei täydellistä. Kicki on napakka ja sopivan agressiivinen. Technon suurempi veto jää vain hiukan taakseen, sillä tämä on enemmän rauhallisen oloista. Menee ehkä hardtrancen ja melodisen välimaastoon. Silti draivi voisi olla menevämpää.

Biisissä on mukavasti trancemaista melodiaa, mutta silti liian vähän tarpeeksi mielenkiintoista sisältöä. Runsaasti eri maisemia on tehty biisiin, aivan kuin tämä sisältäisi useita maailmoja. Mutta nämä maailmat jää minulta vain hiukan etäisiksi.

Ei herättänyt tällä kertaa suurempia tunteita, vaikka hyvää settiä onkin. 8½
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat