The Sun '06 (ClubMIX)

8:00

ClubMix is finally here. Enjoy.

9.00   2033 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Xion 04.12.2006
nice melodic song. Basic trance, but good
0   +1 +2
 
Frozen Motion 09.06.2006
Hyvää kamaa jollehi klubille.. en jaksa nyt antaa arvosanaa :P
0   +1 +2
 
Aurisgale 15.02.2006
Whee! Alkuperäinen oli loistava ja nyt on luvassa jotain kovempaa ainakin nimestä päätellen. Mukavalta myös kuulostaa rauhallinen rakentuminen eteenpäin. Miksaus kuulostaisi olevan kohdillaan, mutta kaipaisin enemmän ambient-taustaa täyttämään lievää tyhjyyttä alkupuoliskolta. Karkeat filli-leadit kuitenkin mukavasti piristää meininkiä.

Sieltähän se hieno ja tuttu melodia tulee kehiin. Biisin lievästi synkempi meno kyllä miellyttää minun korvaani oivasti ja ehkä tämä on jopa alkuperäistä parempi... kuitenkin aika samoilla viivoilla mennään, mutta tämän erilainen rakenne on tehty enemmän minua varten. Padit ovat nättejä taustalla ja biisin pehmeys miellyttää. Ei paljoa uutta, mutta sopivasti rakenne antaa jotain kuunneltavaa edelliseen nähden.
0   +1 +2
 
9
KAMUI 11.01.2006
Soundit on kohdallaan mutta silti se fiilis puuttuu. Melodiat on hyvät ja kaikki muukin mutta ei tuu ihan kymppiä kun se jokin puuttuu.
0   +1 +2
 
9
Noison 11.01.2006
Hyvä biisi. Ehkä himena synkempi kun alkuperäinen, mutta hyvin toimii. Soundit oli kyllä kohdallaan. ^^ Tälle biisille 9.
0   +1 +2
 
9
Zeip 11.01.2006
Pitkästä aikaa jotain uutta (tai vanhan uudelleen pyöritystä) teikäläiseltä. Tykkäsin alkuperäisestä melkoisesti, joten odotukset tämän version suhteen on kovat. Intro ei ainakaan jätä kylmäksi, perus rakentelua, mutta toimii ja sehän on pääasia. Rumpupuoli pelittää mainiosti, kick on sopivan jämäkkä ja haikat, pellit ym. ok. Bassolinja toimii myös hyvin ja antaa juuri sellaisen rauhallisen otteen biisiin. Saundimaailma on yhtenäinen ja saundit kirkkaan ja "eloisan" kuuloiset.

Suvantoon olisi ehkä kaivannut jotain..jotain hieman erillaista säätöä. Joku breakbeat, johon sitten jotain bassokikkailuja olisi saattanut olla hieman kliseinen ratkaisu, mutta nyt se on vähän tuommoinen liian perusvarma. Melodia on kyllä kaunis! Pääosa kun pääsee vauhtiin, niin alkaa ruveta taas maistumaan. Mulle tuli mukava kesäfiilis tästä kappaleesta ja jos maassa ei olisi lunta, niin saattaisin ottaa aurinkolasit mukaan ja lähteä beachille..:) Kyllä tämä versio tykittää kovemmin kuin tuo alkuperäinen, joten odotukset palkittiin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta