Lyriikka - Satua Elämä (clip)

MIELOIN | 25.12.2005 | Suomi-hip-hop
1:38

(VANHAA TUOTANTOA LYRIIKKA-ARTISTINIMELLÄ!)

Tässä joulun alla tuli kirjoiteltua vähän runollisempaa materiaalia ja syntyi tälläinen tarina, missä kerron vertauskuvallisesti omaakin elämää. Laitoin clippinä, koska tämä biisi saattaa mennä levylle. ;)

Riimit ja Räppäys: Lyriikka
Biitti: Hardbeats
Nauhoitus ja Miksaus: Kärkikasti Records

8.97   8698 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
An-Dre 03.02.2006
Tää on kunnon HipHoppii
0   +1 +2
 
8
Purola 29.12.2005
paras biitti mitä oon kuullu pitkään aikaan, pelkän biitinki turvin odotan kokopitkää versiota. Perinteistä Lyriikkariimiä ja Lyriikkaflowta. Oikein mukavaa. Oon joittenki kanssa samaa mieltä et agressiivininen ja nopeempi tyyli sopii sulle paremmin. Huoh mitähän tässä sanois, oon nukkunu 3,5 tuntia. Oot saanu hyvin esille sen mitä tässä biisissä haluut sanoo jne. Pitäs varmaan pysyä pois mikseristä ellen oo nukkunu kunnolla.
0   +1 +2
 
10
Suunta 25.12.2005
Tähän on pakko mainita et nyt oot tehny aiak helvetin hyvä biusan. Tuo sun tyyliki sopii todella hyvin. Biitti on kaunis ja homma toimii,sanoisin että parasta Lyriikkaa mitä olen kuullut,ja suahan on paljon tullut kuultua
0   +1 +2
 
10
Zeba 25.12.2005
No täl biitil vähä erilaisempi flow, samanlainen kuin tos "kadut julmat" biisis. Ja täl flowlla oot kehittyny hyvin! Munki pitää treenaa väännella riimei sillei biitin mukaa jos on erilaisempi, niinku tää, ja noi rummut tommoset:). Tää biitti kova, just sun tyylii:). Miskaukset on nyt hyvät, ei enää liian tummat räpit, mut sais iha iha pikkase vaa olla kirkkaaammat, eli pikkase enemmä diskanttii tai jotai,, mut ei oikeestaa tarvi, ku täs vaihees miskaukset on jo nii hyvi et nyt se on vaa mielpiteen kysymys. Riimit kovat! Jatkatko sitä samaa levyä? Tai ootko nyt alottanu uutta levyä? Ajattelin vaa ku on iha uutta kamaa ja sillei? No, 10!! Kyllä ostan levyn nii nopsaa ku voin ku se on valmis:).

->Zeba
0   +1 +2
 
8
Anonyymi^^ 25.12.2005
Tua tausta alus vähä hämäs. Mut kyl sitte ku tuli räpit nii alko kuulostaa paremmalta. Vähä tosiaan töppii jossain vaihees toi flow. Kiireellä nauhotettu? Mutta ei se tosiaan koko aikaa töppiny että hyvää kuunneltavaa oli. Koko biisiä odottelen!
0   +1 +2
 
Raikali 25.12.2005
innolla tuossa huomasin että olit uuden kappaleen lisännyt, mutta tämä kappale olikin pieni pettymys. mun mielestä sun suuhun sopii paljon paremmin agressiivisempi tyyli. mutta sitten itse biisiin:

biitti: melkoisen unettava oloinen, olisi voinut olla vähän enemmän, jäi näin vähän kolkoksi. jotain puuttuu, vaikka löytyyki hienoa pianoa ja bassoa.

flow: pätkii jotenkin, kannattaisi vielä vaan vähän enemmän harjoitella tätä hitaampaa sylkemistä. ei tuo flow nyt sentään huono ole, mutta lisää vaan treeniä.

sanoitus: huomaa että näitä on mietitty ja kasattu viksusti. lyriikat ehdottomasti sitä taattua laatua, tässä kappaleessa paras osio.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat