What kind of love?

Miira | 16.08.2017 | Country
4:40

26.9 laitettu biisiin kokonaan uusi tausta ja viilailtu eteenpäin. Eipä tuo vieläkään mikään maailmaa mullistava ole, mutta vähän parempi. Lemppasin kitarat kokonaan kun ei toi soundi vaan toimi, ja pimputtelin pianoa tilalle. Tähän rytmiin on aika hankala tehdä sellasta jouhevaa rumpu komppia, vähän kuulostaa kolinalle, ja joku rumpali voi saada slaagin kun kuulee mun fillit, tosin niitä oli kiva hakata nii että koskettimet vaa lenteli pitkin seiniä tällai kuudelta aamulla naapurien iloksi ;) Jälleen kiitokset vinkeistä ja avusta.https://www.youtube.co...

9.14   651 kuuntelua

Kappaleen sanat

I aint’ getting out of bed anymore
I’ve been trying but what for
I’m sick of fighting this war
when I always end up crashing on the floor

Everyday is always the same
I’m just so tired of playing this game
what’s the point of it all
when it’s all just a never ending fall

I’ve been trying and trying, and fighting and hiding to get away from you
but you always, you just always seem to find a way outside my door
what kind of love is isolation
in need of constant explanation
what kind of love brakes your bones
just endless accusations
you banished my friends and family
and made it seem like it was me
but I ain’t taking it, taking it, taking it, taking no more!

I ain’t getting out of bed anymore
but now I have a gun on the floor
and it’s loaded so I am waiting for
you to walk one more time through that door

So it’s bad luck if you really think
that I’m not ready to let the ship sink
so just once more try to approach me
And it will be the end of you I guarantee

I've been trying...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
BVR 28.01.2018
Tykkään laulusta perhanasti, sekä laulun melodiasta. Tein joskus youtubeen videon jossa kiljupönttö pulputtaa 13 minuuttia, videon nimi oli "The voice sweeter than a thousand angels singing in a perfect harmony", en nyt mitenkään vertaa siuta toki kiljupönttöön, mutta tässä oli neljä minuuttia ja neljäkymmentä sekunttia tuon videon nimen mukaista ääntä laulun muodossa. Taustoista puuttuu sellainen joku kiva pikku särmä, ehkä pikkutuhmasti särötettyä kitaraa voisi kuitenkin tuonne tuutata "isoimpiin" kohtiin, vaikkakin kerroit esittelytekstissä ottaneesi kitarat pois. Ei siis mitään maailmanlopun overdriveä, vaan sellasta blueshenkistä tuhnuttelua. Mutta hiton mahtavahan tää on näinkin. Niinkuin alussa sanoin, tykkään laulusta perhanasti.
0   +1 +2
 
9
Marcus_H 05.09.2017
Rankkaa settii tyylikkäästi tulkittuna. Hienon tunnelman onnistut luomaan. Vähän ehkä groovee lisää soitin puolelle.
0   +1 +2
 
9
Felix N 05.09.2017
Vahvaa tulkintaa ja muutenkin pidin kappaleen countrymaisesta otteesta. Sanoituksessa raju tarina ja hieno teksti kaiken kaikkiaan. Sovitus on hillitty ja toimii hyvin tunnelman kannalta. Mukavia bassolinjoja, jotka tuovat vanhanaikaista fiilistä. Heittäytyvä laulutulkinta ja tyylikkäät laulumelodiat tässä ovat toki pääosissa. Minusta tuo loppukiekaisu on täyttä timanttia. Melkoisen laaja ääniala sinulla, kun noin uskomattomiin korkeuksiin pääset. :)
0   +1 +2
 
J. Hifish 22.08.2017
Sen verran vihainen laulaja tulkitsee vihaista tekstiä etten uskalla yamahastakaan sanoa mitään. No sanotaan vaikka että kehitys kehittyy soitossakin kunhan malttaa:) Hyvää on tuo laulutulkinta ja bluesiin tämä on minustakin kallellaan. Kyllä tämäkin biisi olisi paremman pohjan arvoinen.
+2   +1 +2
 
9
Tackle 22.08.2017
jälleen kerran sanoitukset ihan ykkösluokkaa. vähän alkoi pelottamaan kun pyssytkin on lattialla ... "but now I have a gun from the store" ois voinut kans sopia... ehkä... en tiiä.., mutta toisaalta taas tuo oli aika kiva kuva päässä kans että pyssy lattialla. Musiikki on hyvää, ja asiansa ajaa mutta näin hyvät sanat ja laulaminen ansaitsis taas vähän potkua lisää soundien puolesta.
+1   +1 +2
 
9
Synkän tunnelmansa puolesta tämä tuntuu ehkä vähän enemmän bluesilta. Tykkään erityisesti hienoista sointukuluista. Ja laulussa on aivan uusia kohtalokkaita sävyjä, hienoa että olet mennyt eteenpäin tulkitsijana :) Ehkä tuo kaikkein korkein loppukiekaisu voisi jäädä pois... ja alun soittopysäytys tuntuu vähän oudolta. Mutta vaikuttava biisi joka tapauksessa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat