Tropical Heat

Mikey Dexxx | 12.11.2005 | Beat
3:06
8.25   774 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

A1mo 26.01.2006
Aika erikoinen minun korvaani ainakin. Mukavan pomppivaa, mutta ehkä hieman liian junnaava paikoin. Soundipuolesta en osaa sanoa valitettavasti paljoakaan, en ole tähän musiikkityyliin juurikaan perehtynyt. Ihan nasta biitti, melodiat toimii ja pääosin kokonaisuutena hyvä.
0   +1 +2
 
6
SIG 03.12.2005
No en nyt mitenkään halua alkaa ilon pilaajaksi vai johtuuko kuuntelu ajasta mut siis tulee mieleen sellanen helvetin disko missä mummut ja papat jammaa ja sanotaanko et tällä kertaa se ei ole hyvä juttu.Jotenkin ihan ihme saundeja näis biiteis ja pakko nyt olla kusipää ja sanoa että en tykkää.Jollekkin tämä voi maistua mut en tykkää rummuista enkä melodiasta ja se riittää jo siihen et pystyn ilkeästi tuomitsemaan ettei ole kovinkaan kelpo kamaa.Kuuntelin pari muuta biittiä ja niissä sama homma. Eli nou nou nou ja viel paljon treeniä.
0   +1 +2
 
8
digius 17.11.2005
Tuli tuosta introsta mieleen että onko tehty tää kristal AEllä, mutta ei tuossa laitteistossahan puhutaan FLstudiosta, että se siitä.

Mainio groove, vähän reggaetä sun muuta. Torvet tekee tästä spesiaalin. Muuten alkaa puuduttaan..

Kyllähän tuo beisikuviokin on aika nannaa, mutta ku jo alussa tietää ettei kukaan varsinaisesti skulaa mitään beisiä, niin se vähän laskee pointseja, yhtään aliarvioimatta biisin rakentajaa, joka on tehnyt ja nähnyt paljon vaivaa tänkin kanssa. Perus kasi setti, siis mun mielestä.
0   +1 +2
 
10
Intro 17.11.2005
Ei voi muuta sanoa kun että tässä on sitä TOUHUU! :D 10! Oujea beibee!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat