08:18 am (Original mix)

Minor Chill | 09.10.2005 | Chill Out
4:32

Kampus festaria varten sävelletty chillaus biisi, jonka nimi juontuu valmistumis ajasta. Yön jammailujen aikana tehty, tapahtuman tunnelmaan sävelletty ja alkulöpinöitä varten ylipitkitetty introa (n. 2 min 30 sek).

Loppujen lopuksi sitä kliseisintä minua, ja täten tilanteeseen sopiva aloitus kappale. Eri chillaus fiilisten montaasi.

8.75   2490 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=160970
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Tuukka 14.02.2006
En ole mikään taitava arvostelija, mutta halusin vain sanoa, että sinulla on hyvää musiikkia. Ja tästä kappaleesta pidän varmaankin eniten. Kymmenen pistettä. :)
0   +1 +2
 
8
Bemary 09.11.2005
Vaihtelevaa musaa. Todella erikoista, omaleimaista ja mielenkiintoista. Sopii moneen fiilikseen. Ei ensimmäisenä tuu chill mieleen, on tää sen verta menevää toimintaa. Tässä on sopivasti jokaiselle jotakin, ja vaikka biisi on täynnä tavaraa, osaat liittää ne osaset yhteen ilman pienintäkään viitettä siirtymän tökeryydestä.
Sulla on hieno tyyli tehä musiikkia. Ei ainakaan voi väittää kuullensa jotain vastaavaa iha äskettäin. Plussaa tippuu kovasti moisesta kokeilunhalusta. Nää on niitä biisejä, joita voi ottaa autoon soimaan ja matka taittuu tunnetasolla puolta nopeammin. :) Ei parasta mitä oot tehny, mut aion palata tätä uudestaanki kuuntelemaan tulevaisuudessa. Ei epäilystäkään.
0   +1 +2
 
8
Deftari 13.10.2005
kyllähän tälläsen ääressä aamulla kahvia juo.. :P tupakkikin menee ohessa.. ja jotain erittäin rentoa sätkän muodossa myös
0   +1 +2
 
8
DjLime 11.10.2005
Alku oli ihan mukavan rento, mutta bleep melodian mukaan tulo ei oikeen iskenyt.. soundi on ihan kiva, mutta tuo melodia kuulostaa vähän turhan randomilta. Hienonkuuloinen soundi alkaa tuossa 2:30, mutta jotenkin kun muu biisi rullaa päälle taas, niin tämä alkaa jo kuulostamaan lähemmäksi trancea kuin chilloutia. Rytmi tuntuu muuttuvan puolet nopeammaksi ja ainoa muisto hitaasta rytmistä on tuo snarea tuolla taustalla. En erityisemmin pitänyt tuosta lopusta, kun se hieno soundikin meni pilalle kun sillä alkoi liian nopeaa melodia kikkailua tulemaan. Kokonaisuudessa varmaan ihan toimiva biisi tapahtumaan. Rummuista pidin erityisesti ja ainahan nuo taustalla kuuluvat herkät string/pad äänet on sinulta onnistunut.
0   +1 +2