Ancient

Minor Chill | 05.11.2006 | IDM
3:42

Lopputyötäni varten säveltämäni teos, jonka teeman variaatioita pyrin tekemään mahdollisimman monta, jotta sitten videota leikatessa voin asettaa osat haluamiini kohtiin.

Tässä siis muutama variaatio, itsenäiseksi kappaleeksi muotoiltuna.

9.67   2099 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 237146 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Kassu Vahvasound 03.08.2010
tää pärähtää iha virroille asti :)
0   +1 +2
 
10
Stiffi 16.11.2006
nothing to say..two thumbs up..
0   +1 +2
 
DjLime 09.11.2006
Jännä tunnelma, mutta oikeastaanhan tämä on vain yksi looppi jossa vaihtuu soundit ja hiukan elementit välissä. Alussa olin, että ompas laadukkaan kuuloista, mutta jotenkin vähän ajan päästä mukaan tuleva soundi on vähän liian ohut ja terävä. Toinen osio ei ollut oikeen mieleeni. Kolmannen osion jouset saavat mahtipontisen tunnelman tuohon melodiaan, vaikka se ei kovin kaksinen ole, kun sitä kuulee koko biisin ajan. Ehdottomasti siis visuaalista puolta kaipaava teos, joten kyllä tämä varmaan toimii videon kera jos videossa on joku hyvä tarina. Jos vain pelkkästään musiikkina ajattelee, niin eihän tämä ole oikeastaan edes kappale. Tämä on testiraita, millä soundeilla tuo melodia toimii parhaiten. Mutta onnea päättötyön tekoon. Soundeiltaan melko laadukas jos joitakin lukuunottamatta.
0   +1 +2
 
8
accent 07.11.2006
Hmm. Jos lopputyösi menee perseelleen (jota en usko) niin ainakin siinä on ihan mukiinmenevät musat. Hyvin vahva ja tunteikas kappale, joskin henk. koht. mieltymyksiini ei kitarasaundi sovi sitten millään. En pidä kitarasta elektronisessa musiikissa. Se on kuin Charlie Chaplin värillisessä toimintaelokuvassa, ei vaan toimi. Biisi ei oikein "aukene", en saa siitä oikein mitään irti, vaikka yleisfiilis onkin tunnelmallinen. Kivat rummut, mutta toimisi paremmin elektronisemman meiningin taustalla. Kraftwerk tulee mieleen biitistä. Kyllä tämä kuitenkin pitää mielenkiinnon yllä koko biisin läpi ja aiheuttaa myös mielenkiintoa valmista lopputyötä kohtaan. Pitääkin jatkaa oman lopputyön kehittelyä taas vaihteeksi.
0   +1 +2
 
10
Martian Law 07.11.2006
Konekitarat filtteröity, rytmiä liiskattu kompuralla ja mukana tietysti hillittyä elektroniikkaa ja hienot jouset: se on aitoa Minor Chilliä. Todella hyvä, synkähkö tunnelma. Hyvä sekoitus musiikkikentän eri laidoilta, minun korvaan ainakin tässä kuuluu latino ja barokki, ja mandoliinimainen instrumentti tietysti vie ajatukset itään. Tässä on jotain vanhaa Minor Chilliä, ihan sieltä tuotantoaikojen alusta. Ehkä sen vuoksi tämä onkin niin aitoa ja siksi tämä toimii. Nimi "Ancient" tuntuukin viittaavan menneeseen monella tasolla: sekä säveltäjän omaan historiaan että joiltain osin myös musiikin historiaan. Puhumattakaan siitä tarinasta mikä musiikkiin liittyy, josta nyt ei minulla ole tietoa. Mielenkiinnolla odotan kuulevani valmiin musiikin lopullisessa käyttötarkoituksessaan. Hienoa kuulla, että olet pystynyt keskittymään myös tällaiseen "ei huvin vuoksi" sävellettyyn teokseen.
0   +1 +2
 
10
Ondy 05.11.2006
Onpas hienoa! Leffamusiikkimaista revittelyä aivan ammattilaisen ottein!
Mitäs tästä voisi sanoa... Rummut on tehty pirun hienosti ihan joka paikassa. Tykkäsin tosipaljon alun pelleistä ja miten ne oli blendattu joukkoon, kun biisi oikeasti alkoi. Loppujen lopuksi kuitenkin vahva prosessoitu biitti oli aivan loistava, vaikka välillä vaihtuikin akustisempaan versioon. myös tämä siis oli todella hyvin tehty.

Meinasin sanoa, että biisi on hieman teemaansa toistava, mutta kun kyse kerran on variaatioista, voidaan tämä kommentti jättää laittamatta. Joka tapauksessa jokainen variaatio oli hyvin tehty ja jopa taitavasti miksattu toisiinsa kiinni.

Jatka samaan malliin biisien tekemistä. tämä on ehdottomasti hienoimpiin tuotoksiisi lukeutuva.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat