Hoorn

Minor Chill | 31.01.2005 | Club
4:25

Tunnelmallinen club-dance biisi Amsterdamin lähellä olevasta ei niin pienestä kaupungista, jonka asukkaat tykkäävät sisustaa kämppänsä itämaiseen tyyliin ja bilettää 36 tunnin putkissa.

Dedicated to Emmi and Yasser (I hope I got your name right). Thanks for the great parties!

9.33   2414 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Epica 13.03.2005
Alku on aika upea, loistavalla soundimaailmalla etenee. Rummut astuu peliin tuoden ihan underworldmeiningin, jostain syystä mieleen tulee aika vahvasti Chemical brothersien The Sunshine Underground. Rummut voisi olla ehkä hieman paremmin miksattu sekaan, tunkee osittain liian lujalla, mutta kaiuttimista toimii valtavan kokoisina. hyvää vaihtelua tuotantoos:)
0   +1 +2
 
8
accent 11.03.2005
Kappas, tutun sedän biisi. No, ei olla kuitenkaan puolueellisia. Alku herättää odotuksia, ja kun biisi pääsee kunnolla käyntiin, riittää äänimaailmaa ja mukavaa biittiä. Keskivaiheilla on pieni kyllästyneisyyden hetki kun mitään erikoista ei tunnu tapahtuvan. Tykkään siitä kiksun fade-inistä kun se nousee hiljaisuudesta. "Loppukliimaksi" miellytti kovasti. Miksauksessa olin erottavinani pientä säröä, johtuuko sitten kuulokkeista vai biisistä, en tiedä.
0   +1 +2
 
"Tunnelmallinen club-dance biisi" kuvaa tähän varsin hyvin. Pian tunnelmallisuus korvautuu menolla ja meiningillä joka vain paranee loppua kohti. Kivaa klubimusaa.
0   +1 +2
 
Hahaa, toinen minor chill tänään, ei haittaa.. Pidän noista biisikuvauksistasi, ne ovat oikein hauskoja ja niitä on kiva lukea. Aika kovaa soi tämä ainakin noitten kommenttirinkien trash metallipaukkeen jälkee ;) Vähemmän kaikua rumpuihin.. Tai no en ole varma genrestä (tarkoitus olla clubin akustiikkaa? ) Aika positiivinen meininki tässä, tulee mieleen amsterdamilaiset blondit (ja heidän itämaiset kämppänsä) Nuo stereorummut on hieman halvan kuuloiset.. Mutta muuten oikein mukava kappale..
0   +1 +2