AS DEAD AS FELLOW MARBLE CRAYFISH

MINUS ZERO | 30.08.2004 | Doom Metal
4:20

Doom. Dedicated to things torn by fellow.

8.47   3096 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Rave hi-hat hämmensi alussa mutta mainio biisi oli kyllä. Kitarat ja syntikat painostivat mukavasti ja tunnelma varsin synkänpuoleinen. Näin lyhyeksi biisiksi oli oikeastaan plussaa ettei mitään vokaaleita ollut, mutta pitempäänkin olisi voinut ehkä jatkaa jos meinataan transsi saavuttaa. Sävellyksenä siis varsin toimiva.
0   +1 +2
 
9
Sweetie 21.04.2005
Oi oi, ihan vanhakin herkistyy moisesta doomin mäiskeestä. Aivan mahtavaa fiilistelyä.
0   +1 +2
 
10
Phobophile 23.02.2005
Eipä tähän paljoa voi sanoa, sävellyksenä loistava, soundit olivat juuri sopivat tähän ja se tärkein eli tunnelma oli täydellinen. Keep up the good work, hyvää doomia ei koskaan voi olla liikaa.
0   +1 +2
 
jeejeejee 13.02.2005
Voisin jopa sanoa, että aika synkkää musiikkia. Ja veikkaisin jopa, että niin kuuluukiin. Aika samanlaista tuo alku tuossa. ;) Vähän taitaa jo tässä kohtaa nuo sävelet vaihtua. Noh, ei valitettavasti minun musaani. Mennään johonkin suuntaan. Mää luulen, että joku pitää, mutta minä en oikeastaan.
0   +1 +2
 
8
jimbow 12.02.2005
Rauhallista. Niin rauhallista, että rauhallisempana tämä ei olisi edennyt lainkaan. Äänimaisemaltaan tämä on kuitenkin vakuuttavan kuuloinen. Urkusoundi varsinkin on jollakin tapaa erittäin hypnoottinen. Kahden minuutin kohdilla tullutta väliosaa en oikein ymmärtänyt. Koska tämä meni aika reippaasti yli hilseen niin annan kasin.
0   +1 +2
 
9
säätäjä 12.02.2005
hyvää kamaa, tulee mieleen godspeed
tähän ei oikeen oo muuta lisättävää, vitun hyvä.
Synasaudit olis ehkä voinu olla pikkasen kaiutetummat, mut ei se oo mitää
0   +1 +2
 
Kaira 12.02.2005
En mie taiteesta tiedä mittään. Mutta senpä voin sanoa, että ainankaan minun näkökulmastani tämä ei ollut aitoa taidetta. Oli hiukan teennäistä. Mutta eihän se liene vakavaa. Bändi varmasti tietää sen itsekin.
Biisi on varmasti parhaimmillaan herkässä mielentilassa, jossa en nyt sattumoisin ole.

Epätäsmällisyys rummuissa häiritsi ja iskut oli hiukan kehnosti sovitettu. Kitarassa oli mukavan möreät saundit ja sitä osattiin soittaakin. Koskettimet(?) olivat erinomaiset. Siinä oli aikalailla klassinen ote.
Tunnelmallinen väliosa toi mukavasti jännitettä biisiin. Se olikin nerokkain oivallus.
0   +1 +2
 
6
atheos 12.02.2005
Jotenkin ei vain oikein iske miekäläiseen. Onhan tässä jonkinlaista tunnelmointia mutta jotenkin kappale laahaa aivan liikaa. En kyllä osaa kuvitella tällaista oikein mihinkään, ehkä jonkun elokuvan taustamusiikiksi tms.
0   +1 +2
 
8
Jalmus 12.02.2005
Ihan kaunis intro. Tosi massiivisen kuuloiset soundit, kaikua ei turhaan oltu säästelty. Valitettavasti en ole metallimusiikin ystävä, enkä siitä kauheasti ymmärrä, mutta ei tämä kuulostanut ollenkaan pahalta, itseasiassa ihan mukavaa maalailua! Itseasiassa mukava kulla tätä genreä ihan instrumentaalina.
0   +1 +2
 
6
Värähdys 12.02.2005
No itseasiasiassa en oikein pitäny.En oikein pidä tommosesta musiikista mutta sen perusteella en tätä biisiä arvostel...Mut jos mä kuuntelisin tommosta musaa nii tää ei kuitenkaan iskis muhun. Parantamista on.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta