Dragon's Tear

Misty Steps | 09.11.2006 | Classical
2:21

Lyhyt kuvaus lohikäärmeen kyyneleestä.
Melko vanhat pohjat, joille tein kannet viimein.

9.43   3105 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

gerana 22.01.2007
Kiitos :) Tuo reverbi asia kyllä minuakin vähän häiritsee, mutta kun minä en sitä siihen itse laita kun lähetän kaikki pianobiisini valmiina tuolle veljelleni (Mark Veralle), jotta saataisiin parempi pianosaundi :) Hän sitten laittaa reverbit niihin sitä mukaan.
0   +1 +2
 
G-Tune 22.01.2007
Laitetaan nyt tämän biisin kommenttiboxiin kokoelma ajatuksia mitä heräsi muidenkin kappaleiden aikana:

Noita muita kappaleita kuunnellessa koko ajan mielessäni pyöri: "Tähän pitäisi saada ihan hiukkanen reverbiä voimakkaampaa tilavaikutelmaa tekemään". Tässähän sitä sitten oli, oikein hyvältä kuulostaa. Toisaalta ilman kaikua kappaleet ovat jotenkin paljaampia korostaen kivasti simppeliä äänimaailmaa. Molempi parempi, riippuu siitäkin millaisen tunnelman kappaleeseen haluaa :)

Kaikkiaan todella mukavia ja rauhallisia kappaleita, soundimaailmaltaan todella simppeleitä mutta melodioltaan kuitenkin sen verran monimutkaisia ettei ihan ensikuulemalta sisäistä kaikkea.

Näille löytyy varmasti tilausta rauhallisemmista utuhetkistä. Jos rahkeet vaan riittää, niin kauniit vokaalit voisivat vielä syventää kappaleiden tunnelmaa.
0   +1 +2
 
10
Fantasy music 02.01.2007
mukavan rauhallinen pianolle sovitettu biisi.
0   +1 +2
 
10
Niina Koo 22.10.2007
Kuulostaa osittain kovalta tuo piano, mutta muuten pehemeää. Aika yksinkertaiseksi sävelletty, kerrassaan loistavan kuuloista. Vaikka välistä onkin polveilevaa, äänimaailmat on saatu kuitenkin pysymään kasassa. Propseja todella paljon siitä, että aihe on pysynyt aiheena eikä lähtenyt kulkemaan liian orkesteraaliseksi rämpytykseksi.
0   +1 +2
 
jrnn 25.12.2006
Vähäeleisen rauhoittavaa, samalla yllättävän omintakeista ja ajatuksia herättelevää. Syvänsininen soundi luo mielikuvan maanalaisesta joesta, jossa tippukivien häilyvät varjot leikkivät eteerisessä, seisahtuneessa valossa. Näen itseni manalan lautturin kyydissä, kuitenkin olo on seesteinen, sillä kumpikaan ei pidä kiirettä – minne ikinä ollaankaan matkalla.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 16.12.2006
Upeaa, että mikseristä löytyy tällaisia minimalistisia pianoteoksia, jotka eivät kuitenkaan liiku aivan perinteisen klassisen musiikin maailmassa. Kaunis ja tunnelmallinen kappale, joka vie allekirjoittaneen monien new-age ja soundtrack artistien jäljille. Tulee hieman Nobuo Uematsu -vibat, mikä on vain ja ainoastaan positiivista. Dynaamista ja kiehtovaa.
0   +1 +2
 
9
Hieno ... ei muuta
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta