Saturn @ 2025

MjN | 07.08.2005 | Trance
7:18

Mielestäni onnistunut tekele.

8.56   5310 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Anssi H 16.11.2005
Yllätyin tätä kuunnellessani. Erittäin hyvin onnistuttu saamaan avaruus meininkiä tranceen! Basso on omalaatuinen, ja luo biisille omaperäisyyttä. Vokaalit ovat myös todella hyvät, ja avaruuteen viittaavat. Tosin niistä ei saa kunnolla selvää, että mitä ne sanoo. Melodia on hyvä, ja yksinkertainen. Näinhän se menee: Yksinkertaisuus on kaunista! :). Samaa melodiaa toistetaan pitkään, mutta tähän ei vaan onnistu kyllästymään. Tässä on persoonaa juuri tarpeeksi täyttämään vaatimukseni. Kiksuakin joiltakin osin, mutta kyllä omalaatuisuus tekee tästä paremman kuin kiksu! Tykkään tästä biisistä kyllä paljon. Menee kiitettävään! :)
0   +1 +2
 
7
Stocco 10.11.2005
Jotenki täs ei oo niin mitään sisältöä. Tuo robovoxukin käy vaan ärsyttämään. Pistä se Euroboy hoilaamaan :) Komppi on tylsää junttausa. Mutta taas toisaalta juurikin ihan sitä samaa mitä mä koko päivän kuitenkin kuuntelen. Olen saanut siis yliannostuksen ja menee tämmöisten arviointi jo hiusten halkomiseksi. Jos ei klöydy sitä koukkua niin ei enää jaksa. Mut siis taustamusanahan tämäkin menee ihan kybällä. Ja sellaistakin musaa tarvitsen ja paljon sillä poppi raikaa jatkuvasti ja ei niitä parhaitakaan Sano mua kersantiks veisujakaan ehkä ihan koko ajan jaksa kuunnella :P
0   +1 +2
 
10
Kalaforn 24.08.2005
Ainakin lähtee energisesti liikkeelle, vau, erittäin, erittäin lupaavaa. Melodiat toimivat, kick ehkä hiukan hukkuu niiden alle, mutta pääasia että erottuu sentään. Voksut kiehtovat hiukan, mutta ei niistä mitään erikoista saa irti tovin, sopivatpahan sentään. :) Kertakaikkiaan hieno tekele, onnistunut on, huhhuh. En ole eläissäni kuullut mitään näin "hurmaavaa" ja aggressiivista biisiä, kuin tämä, siis Trancen puolelta jos lähdetään katsomaan. Tässä jää kyllä melko sanattomaksi... ahaa, pituus, se jäi hiukan ihmetyttämään, mutta kuitenkaan tylsää tämän parissa ei ollut, hmmh. Iso kiitos biisistä, kiitän kovasti.
0   +1 +2
 
10
To1 22.08.2005
Erittäin -Masevat- soundit ja todella energinen tunnelma, vauhdilla eteenpäin täysi jytä päällä, se iskee minuun. Melodioihin jää heti alussa koukkuun. Rakenne on todella hyvin suunniteltu jonka johdosta biisi etenee jatkuvasti mahtavalla meiningillä. Tämä veisi mennessään jossakin klubilla täydellisesti. Loistavaa työtä. Pakko lätätä kymppi, iskee sen verran rankasti. Tämmösiä lisää!
0   +1 +2
 
7
Valandir 09.08.2005
Aluksi haluan sanoa, että tällä hetkellä käytän laptoppia, jossa äänentoisto on suoraan sanottuna perseestä, elikkä koita kestää, heh...

Robotin ääni alussa on aika cheesy eikä mielestäni sovi. Syna toimii. Introkin toimii hyvin ja pistää kuuntelijan odottamaan hyvää. Breikki on hyvä, vaikkakin robotti-ääni pilaa sen jonkin verran. Bassolinja toimii. Positiivinen synan ja melodian "vaihto" n. 3:30. Jos olisit jatkanut samalla, niin biisi olisi alkanut toistaa itseään pahasti. Breikki sopii 5:11, mutta se on vaan breikki eikä siinä ole mitään erikoista... Biisi alkaa mielestäni toistamaan itseään tosi pahasti eikä enää jaksa innostaa 6:30 kohdalla. Robotin ääni ei edelleenkään sovi.

Hyvää masterointia, hyviä synan käyttöjä (etenkin masterointi-puolelta), tarpeeksi hyvä bassolinja, eikä mielestäni masteroinnissa voi kuulla oikeastaan mitään virheitä. Biisi vaan yksinkertaisesti alkaa toistamaan itseään tosi pahasti, ja siinä pitäisi olla paljon enemmän potkua joka jaksaisii innostaa kuulijaa.

En osannut heti päättä arvosanaa, mutta kyllähän täältä 6.5/10 tulee joka pyöristyy suoraan tuohon 7/10. Minua ei vaan jaksanut innostaa. Ei voi mitään.
0   +1 +2
 
8
Vähän liian tasapaksua mutta kaipa tämä jonkun taustalla menis ihan hyvin juuri tämän ominaisuuden ansiosta!
0   +1 +2
 
9
Seburban 07.08.2005
Robotin ääni taustalla on aikst hyvä ja leadit on juuri oikean kuuloiset...
Clap ja muut rummut toimii hyvin, Melodia ei kyllä mahdollista
parasta koska melkeiz kaikki leadit toimii paremmin :)

Alku kuullosta aluksi epäillyttävältä mutta muuttukin hyväksi! :D
Iha hyvä biisi kokonaisuudessaan, vaik en oo mikää PRO nii sanon kuitenki et parannetavaa olis kyl iha vähä...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat