Condensator

MKDELTA | 24.03.2008 | Electronic
4:57

Buy the Experiment EP:
a) Send me an email to mkdeltaelectronics@gmail.com
b) http://fi.equaldreams....

Stores energy in an electric field. Differentiates between high-frequency and low-frequency signals.
TRACK0004 of AliceNation - Torch The North
TRACK0001 of MKDELTA - Experiment

8.71   6596 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
sensei_sandwich 18.12.2008
Hieno progressio tässä biisissä. Aluksi kuvittelin, että kajarit ovat menossa paskaksi... ja olin pistää biisin pois, mutta jotenkin koukutuin riittävästi, että kuuntelin loppuun asti... ja yllätyin positiivisesti!
0   +1 +2
 
JM 26.09.2008
Rutinat rokkaa kyllä kovasti, hienoa saundia. Miksauskin on kohdillaan, todella "ammattimaisen" kuulosita saundia, mutta mutta, sitten siihen biisin heikkoon kohtaan.. mikä on rummut.
Kuullostavat todella preset-mäisiltä ja kuivilta. Jotain erikoisempaa sinne kaipaisi. Periaatteessa biitti toimii kyllä noinkin, mutta jos sitä ihan kuuntelemalla kuuntelee niin heikkoudeksi joutuu laskemaan. Lähinnä saundivalinnoissa. Tämä on kyllä vähän epärakentavaa kommentointia kun en osaa antaa mitään kehittämisehdotusta.
Ja on uto bassokin vähän muovinen. Ehkä jotain kepeää säröä sinne? Mene ja tiedä.

Rutinapuoli kuitnekin poikkeukellisen maukas.
0   +1 +2
 
MKDELTA 04.04.2008
xD kiitos homl
0   +1 +2
 
9
Jukeboksi 01.04.2008
Aika rohevaa...ja aikas sellanen party-meno täs. :) Paras osa tässä on kyllä nää padit, aivan maukkaat melodiat pistävät tulille. Muuta en oikeen osaa sanoa...tää biisi ei meinaan räjähdä naamalle vaan enemmänkin hiljaisesti kytee omassa mainioudessaan.
0   +1 +2
 
10
Psykedeelistä... Ambientin ja electroonisen rytmi musan yhdistämä veto... Tämä oli jo sitä mitä halusin kuulla MKDELTAN tavarassa... Biisi menee välillä ambientmaiseksi jota maustetaan kiliniöillä ja kolinoilla... Sitten rytmimäisempää joka myös maustetaan samoin maustein... biisi muuttuu ja muokkautuu ja etenee abstraktisti eteenpäin vähän niinkuin noi kuvat tässä sun profiilisivun taustalla... Ehdottomasti kova biisi MKDELTAlta tykkäsin, mutta jatka edelleen uusien tuulien etsimistä...
0   +1 +2
 
Begga(R) 24.03.2008
Piti arvostella tää jo vähän aikaa sitten mut oli muuta juttua meneillään. Mut tässä tulee (otas koppi): Ambientmaisen haikea leijumiskokonaisuus ottaa erää raikuvan, raikean, rakeisen, rosoisen rytinärytmin kanssa. Tuloksena ottelu, joka käydään mutapainin muodossa ja armoahan ei anneta eikä pyydetä!
.
.
.
Sitten tulee iso paha (robotti)susi ja syö ne.
0   +1 +2
 
GxBx 24.03.2008
Begga(r):in sanoin: kiitettävän rapeaa korppumusaa!
0   +1 +2
 
Disintegr8 24.03.2008
Hienoja tunnelmia tämä ainakin luo. Välillä tuollaista ronskia 4/4 industriaalimäiskettä ja noista kilinöistä sun muista niissä rauhallisemmissa kohdissa tulee tosiaan sellainen mukava avaruusfiilis. Minusta tuossa basarissa ei ainakaan ollut mitään vikaa, oikein napakasti sopii biisiin.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 16.04.2008
oli kyllä miellyttävä teos, hienoja saundivalintoja - etenkin retrot äänet kolahtavat sieluuni. hyvä yleistunnelma. kaikkea on sopivasti - kaikkea voisi olla enemmänkin. aivan sama, futaa.

understand inte tuota konvertin kommenttia ylempänä. ehkä sitä vitutti muuten vaan?
0   +1 +2
 
9
Fitz 04.06.2008
Olen tässä vasta aloittelemassa elektronisen musiikin kanssa elämistä, mutta kyllä tämä uppoaa. Mukavan konemainen avaruusfiilis, basari rätisee ja rouhii mukavasti. Kaikin puolin nautittava kokonaisuus.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat