Storm of Trance [mix]

Mr. J | 17.09.2004 | Trance
6:45

nonnii tässä on nyt pidempi versio alkuperäisestä biisistä mutta en tiiä tuliko siitä parempi. biisi on melko samanlainen kuin edeltäjänsäkkin tempo on nopeampi ja toivon mukaan tässä on vähän enemmän fiilistä kuin demo versiossa. saundit ovat aika kehnot johtuen siitä että biisi syntyi nopeassa ajassa. muutakin korjattavaa/paranneltavaa kyllä biisistä lyötyy esim. rakenne, miksaus. kommenteja otetaan erittäin mielellään vastaan... :)

8.08   1717 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

10
Naapuris69 31.07.2006
Tää on kyllä hyvä..!
0   +1 +2
 
8
M.G 13.02.2005
Huomasin tässä kuunnellessani et aika samanlaisia on kaikki biisit, tietysti omasta tyylistään täytyy pitää kiinni.
Toi vaimeus ongelma oli mukana sekä tässä että "All of my life" biisissä.. Ei niinkään tossa "This is sound" johtuen ehkä siitä että siitä puuttu basso.
Tässä biisissä tempoo ainaki löytyy, mut hieman enemmän vaihteluu ja volan hienosäätöö tää olis kaivannu..
Meno oli kyllä jokaisessa hyvä.
0   +1 +2
 
7
Rodman 13.12.2004
hyvän kuuloinen, mutta mielestäni liian pitkä vaikka miksi onkin, jotenkin on sellaine olo että tästä jää puuttumaan jotain mutta kai mulla ennakkoluuloja, koska olen kuullut storm "hard trance biisin" ja se kuulosti erillaiselta, mutta se siitä, iham mukavan kuuloinen bassot oli kovalla, tosin kaikki kuulostaa kovalta 12 tunnin duunin jälkeen :D
0   +1 +2
 
8
ShobE 29.11.2004
Alku on kyllä hyvän kuulonen, ja nopeutta on kans mukavasti, ku tykkään vähä nopeemmasta musasta :P
melodiaki on hyvä, mutta jäi kaipaamaan jotain.
Joitain kohtia ois voinu miksaa paremmin mut toimii tää näinkin :)
0   +1 +2
 
Sun T 15.10.2004
Mukavan kuuloista rentoa trancea. Hieman liikaa
yläpää voittoista haitsut ja liidit.. Miksaus perus hyvä
mutta jonkin verran kaipailee jotain säätöä...
Kivan pirteää tavaraa!=)
0   +1 +2
 
7
Reverbiä on aivan sairas määrä, yhdistettynä kompuraan olet saanut aikaan aika tuulitunnelia muistuttavan kokonaisuuden. Biisi on kuin haavanlehti syysmyrskyssä, jossa tuuli raaatelee lupaavat ainekset pillunpäreiksi. Rakenne on pahasti hakusessa, nyt se on lähinnä looppia loopin perään ilman sen kummempaa rakentamista kokonaisuudeksi. Basari porkii kyllä aivan riittävän hyvin (kompuralle kiitos) mutta missä on basso? Tässä biisissä laiminlyödään basson merkitystä lyijynraskaalla kädellä, mikä tekee siitä onton ja keskeneräiseltä kuulostavan kokonaisuuden.

Miksi edes laitat biisin tänne mikseriin jos se on omastasikin mielestä "hutaistu nopeasti"? Tästä edes teet biisit valmiiksi kunnolla ennenkuin uppaat ne tänne kaikkien kuultavaksi, näkisit vähän vaivaa oman kultasi eteen. Huh, on kyllä aika noloa. Mutta kyllä tästä biisistä paistaa läpi että osaat jos vain viitsit/ jaksat.
0   +1 +2
 
8
Aurisgale 28.09.2004
Vähän tukkoisen kuuloinen on toi basso... ja sahalaidat vähän ritisee... biitti hyvä... vaikka alussa oli ehkä vähän liikaa kaikua... Tää kappale kaipaa paljon vaihtelua. Rupeaa kyllästyttämään... Toi väli rumpubiitti ei sovi oikein kappaleeseen ja rummun pichi on aivan liian korkealla....Miellyttävän kuuloinen kappale=) Rakenne ok!
0   +1 +2
 
9
ATmusic 24.09.2004
Täs on sun paras biisis... pitää kuuntelian mukana... eikä ala nukuttaa... :D jatka tätä rataa.... ja muista sit mua kun oot kuuluisa :D ja käyppä arvostelee mun uus biisi... eikä tarvi kehuu vaik kehun sun biittii.... sun on hyvä mun on ??? jotain :D
0   +1 +2
 
8
Dj Future 23.09.2004
Dust kommentoi jo niin monipuolisesti että tuskin mulle jäi paljoa sanomisen varaa tähän. Kerronpa kuitenkin oman mielipiteeni tästä biisistä. Alku kuulostaa hieman tylsältä. Kick olisi voinut hakata heti alussa niin olisi kuulostanut paremmalta. Kickistä vielä sen verran lisää että siinä saisi olla lisää tehoa. Plussaa tulee hyvistä hihateista. Päämelodia on mielestäni liian pätkivä. Saisi olla selkeämpi. 2.49 alkava suvanto olisi ehdottomasti kaivannut padin soimaan taustalle heti alkuun. Nyt se on vähintäänkin tylsän kuuloinen, ennen kuin mukaan astuu melodia ja tuo suht hyvän kuuloinen liidi. Siinä vaiheessa kyseinen suvanto kohta on muuttunut jo hyvän kuuloiseksi. Yksiasia johon kiinnitin huomiota on että crash:ia on liikaa efektoitu. Siinä on mielestäni liikaa kaikua. Mutta toisaalta se "puhdistaa" jo ennestään cliinin kuuloista biisiä. Joo, ei kai tässä muuta sanottaa löydy tällä kertaa. Ihan hyvä biisi, joka kaipaisi vielä miksaamista ja pieniä rakenne muutoksia. arvosana: 8.1
0   +1 +2
 
8
G.teck 19.09.2004
Sori tuli kaks kertaa ;)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat