Flatline (Demo)

Mr.Maggot | 01.12.2019 | Hard Rock
2:11

Uuden biisin demo arvioitavaksi.

Mikä toimii ja mikä ei, miksauksesta sävellykseen.

7.08   36 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Paxor 11.10.2022
Guitars was rather ok and the song itself. It's just the vocals what are not right espeially when singing high. Cannot take this seriously with this kind of vocals.
0   +1 +2
 
8
Tulenkulkijat 09.10.2022
toivottavasti tästä tulee studioversio vielä. Laulaja uskottava. biisissä hyvä jännite ja pitää otteesssa loppuun asti. Tämä on ihan hitti kamaa kun toteuttaa kunnon tuotannolla. Jotain faith no more fiboja tulee, samoin muut Pattonin teokset. Tiedä sitten mistä vaikutteita on haettu.
0   +1 +2
 
5
Hukutus 01.08.2022
En ole varma mitä ajatella siitä että laulu on noin poskettoman pinnassa. Toisaalta niin on Darkthronen Panzerfaustillakin. Mutta tämä ei kyllä pysy kasassa.
0   +1 +2
 
8
ex4 15.05.2022
Sillä hetkellä kun vokaalit tuli mukaan - eli melkein heti - otettiin kuulijalta luulot pois. Selkeästi nu-metal vaikutteita nautittu. Mutta ei liikaa. Kontrasti tuo aggressiivisen vokaaliosuuden ja sitten sen vähän leikittelevän B-osan laulannan välillä on hyvä.

Soundit tosi tuotetun oloiset niin hyvässä kuin pahassakin.

Jos nyt jotain rakentavaa palautetta voisi antaa, niin biisi loppuu kuin seinään. Tavallaan ok tehokeino, mutta 2:11 pitkään raitaan olisi voinut jonkin outron miettiä.
0   +1 +2
 
Begemot 21.02.2022
Voksut (oliko peräti kaksi eri laulajaa) erikoisen irtonaiset, mutta otetaan se plussana nykyaikana, kun editointi ja virittäminen on klassikon päässä. Ihmismieli etsii aina jotain vertailukohtia, tulisiko tästä joku Faith No More mieleen? Loppuu hieman kuin seinään, albumiraitana toimisi?
0   +1 +2
 
6
Nirz Satan 10.01.2022
Pointsit siitä että tässä musalajissa basso kuuluu! Laulu oli omaan makuun miksattu vähän turhan pintaan, ja itse heivaisin puolet korkeammasta kitaravinguttelusta pois, mutta näähän on makuasioita.

Demobiisiksi täähän oli ihan tosi hyvän kuuloinen, ja siellä taustalla kuului basson ja kitaran jykevä rytmiryhmä tekevän välillä ihan mielenkiintoisia juttuja. Oiva suunta tällä biisillä siis.
0   +1 +2
 
Pitk 16.10.2021
Erikoista ja viihdyttävää musaa, vaikkakin etenkin soundeissa viilaamisen varaa. Kaikesta saa kyllä selvää, mutta jotain ytyä kaipailisi.
0   +1 +2
 
5
Vokaalit ovat kammottavat! Nyt tyylinmuutosta kehiin. Biisi on keskinkertainen, ei huono, mutta nämä laulut tappavat ihan minkä tahansa kappaleen. Laulajalla on varmasti potentiaalia parempaan. Laulutyyli vaihtoon.
0   +1 +2
 
ORIGAMILINNUT 07.04.2021
En osaa oikein sanoa tästä mitään, tämän genren musa ei oikeen puhuttele yleisesti ottaen. Mutta kyllä siellä soittaa ainakin osataan! Ja miksei laulaakin...
0   +1 +2
 
Sunt1o 24.12.2020
Kommenttiringissä tuli vastaan. Ihan hyvä rokkibiisi, toisaalta aika tavanomaisen kuuloinen mutta soundit on hyvä ja aika hyvinhän tässä fiilis välittyy. Vokaalit on miksauksen kannalta omaan makuun jotenkin vähän liiankin pinnalla. Taustahoidot on oikein hyvät ja kitarat ja rummut jytisee oikein hyvin. Kitaraleadi on vähän turhan ohut eikä jotenkin oikein istu biisiin. Sen olisi voinut jättää poiskin eikä biisi olisi huomattavasti muuttunut.

Biisin paras: Aggressio
Biisin huonoin: Tomisoundi ja kitaraleadin ohut soundi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3