Mr.Sessario - lesson numera uno

4:16

p´s out

8.83   4941 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=19467
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Stocco 07.07.2004
Aika makee fiilis. Sekavan rento ja hajanainen. Ajatukset lähtevät harhailemaan kevyinä. Komppi on melko hypnoottinen, mikä on erittäin hienoa. Alku on hieno. Harvoin biisit alkavat näin hyvin. Biisi pysyy myös hyvin kasassa ja tunnelma samanlaisena. Ei kuitenkaan tylsistytä, enkä kaipaisi tähän mitään lisää. Miesäänen hölötykset ovat ehkä huonoin juttu tässä. Voisi toimiailmankin, ehkä. Teknisesti erittäin tasokkas myös. Raaputushässäkkä on raaputuksen osalta aika tylsä. Piristävää on puolen vaihto. Itse olisin kikaillut enemmän vokaalien raaputksella siten että sanoista ei saisi selvää, mutta huomaisi että kyseessä on sanoja.
0   +1 +2
 
9
jOhny Murmel 24.03.2003
aika vitun loistava. Rummut eniten parhaat.
0   +1 +2
 
five stars 21.03.2003
siis toi snadi tunkkasuus tuo tähä biittiin se mitä täs ei oli ilman sitä=fiilistä. just tällänen vähä salamyhkänen, arvaamattoman kuulonen biitti. levyt luistaa helvetin hyvin. ovelat noi yhet jutut, vissiin basso cuttii oot vedäny kickin tahtiin, siistii.
0   +1 +2
 
9
MoBB 20.03.2003
Biisi oli kokonaisuutena mukavan rauhallinen ja välillä tuli mieleen jotenkin ambient. Rummut kuulosti ehkä vähän tunkkasilta, mut muuten tosi hyvät. Tykkäsin kyl tosi paljon tästä. 9/10
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta