Matkalla

Muistikuva | 07.04.2007 | Pop
3:35

( Rantanen / Kemppainen / Muistikuva )

Tuotanto: Jari Latomaa & Heikki Rantanen
Äänitys ja miksaus: Jari Latomaa / Deerhouse Studio, Tampere 2006
Masterointi: Svante Forsbäck / Chartmakers, Helsinki 2006

8.39   5755 kuuntelua

Kappaleen sanat

Matkalla

Rantanen/Kemppainen


1.
Heikko valojuova lattiaan piirtää
joka toinen ajatus mut
kauemmaksi siirtää

2.
Vanha pesukone konserttiaan pitää
se meteli ja elämä
mun ympärillä itää

Ch
Älä unohda mua
hei hei hei hei hei
me ollaan matkalla jonnekin

mistä muut ei tiedä
puoliakaan vielä
ja kai parempi on niin

3.
Kun minä olen väsynyt vielä
sä pyydystät sen valon
ja mut lähemmäksi siirrät

4.
Pesukoneen konserttikin unohtuu siellä
ajasta ja paikasta
en minä enää tiedä

C-osa:
Kun ilta hiipii salaa
taakse raottavan oven
sä olet vastassa ja halaat
teet hetkestä toden
ja me lähdetään
ja me lähdetään
pian pois

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
m4ffe 24.04.2010
Todella hyvä biisi. Laulu ja soitto erittäin tasokasta. Thumbs up!
0   +1 +2
 
9
Mynthoon 14.02.2008
Tää on ihan valmista kauraa radioon! Kaunis biisi! Kauniisti soitettu ja varsinkin laulettu!
0   +1 +2
 
10
westis 27.07.2007
Tämä on suorastaan loistavaa materiaalia. Alkaa melankolisen oloisesti, mutta paljastuu se iloinenkin puoli tästä biisistä kunhan kertosäkeeseen päästään. Tuotanto loistolaatua. Laulaja osaa hommansa.
0   +1 +2
 
Freyelise 25.07.2007
Eheän ja itseensäluottavan kuuloista popitusta. Kertsin stemmat toimii, ja laulajassa piisaa karismaa, joka ainakin minut vetäisi mukaan fiilikseen. Ehkä vieläkin rohkeammin saa heittäytyä noihin "hei hei hei hei" kohtiin :)
0   +1 +2
 
Sweetie 24.07.2007
Jopas pukkaa suomipoppista tänään. Noh, ei se mint. Tosin, tämä on ehdottomasti keskiverroin tähän mennessä vastaan tulleista. Niin steriilisti tehty, ettei rosolle ole juuri sijaa. Mikä on valitettavaa, kun moinen metodi viedään sähkökitaraan asti. Kovasti harmiton ja samalla kasvoton.

Mut niinkuin aina moisissa, soitto toimii hienosti laulua myöden, ja soundit ovat viimeisen päälle kunnossa.
0   +1 +2
 
8
JimInDreams 22.07.2007
homma toimii vaikka ei minun tylliä edusta , saundi on hyvä ja lämmin.ehkä kertsiin hieman enemmän potkua esim enemmän stemmaa jotta biisi syttyisi oikeissa määrin! 8
0   +1 +2
 
9
mahan 20.07.2007
Jotenkins tuttu biisi. Kommentoitu varmaan aikaisemmin, mutta aina vaan paranee, saikutin hyvä sovitus ja mixaus, onhan alan ammattilaiset asialla. Tykästyin kovasti, varsinkin lauluun ja sen esittäjään.... joo joo siis laulajattaren ihanaan ja ammatmaiseen äänenkäytöön.

t. mahan
0   +1 +2
 
7
Fata morgana 19.07.2007
Mukava fiilis tästä tulee. Kertsin idea ehkä vähän käytetty tällaisessä, mutta laulaja oli hyvä niin annetaan mennä tämän kerran.
0   +1 +2
 
6
Abaddon 19.07.2007
Hei-hei-hei-hei-hei, ja hyvää matkaa sinne jonnekin. Juurikin näiden kappaleiden takia en pidä koko genrestä. Juuri näiden kappaleiden takia en mene alueille joissa radio soi. Juuri näiden biisien takia harkitsen vakavasti itsemurhaa. Mikä - korjaan - mikä-mikä-mikä-hei-hei-hei-tämän-hei-hei-hei-teoksen SANOMA on? Miksi tässä maailmassa, jossa on jo tarpeeksi vähän ajattelevia ihmisiä ja liian vähän kriittisiä mielipiteitä ja täysin riittämättömästi keskustelua em. mielipiteistä, pitää TUKEA aivotonta massakulttuurihei-heiruokakarja-ajattelua taiteen keinoin? Taiteilijoilla on vastuuta. Taiteilija välittää teoksillaan ja taidekulttuurin sisällä ajatuksia ja asenteita ja laajentaa näin ihmisten maailmankuvaa ja rikastuttaa kulttuuria. Ennenkaikkea taiteilija teoksillaan _kyseenalaistaa_ tai saattaa arvostelun kohteeksi jo olemassa olevia käsityksiä ja malleja ja täten saa ihmiset näkemaan ja ajattelemaan sellaista mitä muuten ei nähtäisi tai ajateltaisi.

Kun kerran jo osaatte soittaa ynnä laulaa, miksata ja masteroiduttaa homofonista äänimassaa, ryhtykääpä vaikka huviksenne tekemään musiikkia. Kannattaa kokeilla.
Kiitos.
0   +1 +2
 
Oliver Kaïma 18.07.2007
Ah, poppia... Noiden hevirytinöiden jälkeen tämä on hunajaa korville, mutta keskitytäänpä. Sinällään toimivaa, kaikin puolin. Raja-aitoja ei liene tarkoituskaan kaadella, mikä ei välttämättä allekirjoittaneelle ole kylläkään plussaa. Toimii, mutta särmättömästi. Ehkä jonkun nostatuksen loppuun kaipaisin, sellainen voisi tuoda pisteet himaan selkeämmin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 10 11 12

Viimeisimmät kuuntelijat