Kunnialla Kohti Kuolemaa

Mustaruhtinas | 24.02.2007 | Black Metal
4:20
8.16   3616 kuuntelua

Kappaleen sanat

Halki tulen, läpi kaaoksen
Voimalla vihan, kylmyys raivoten
Vieraan veri hankia koristaa
Tätä maata meiltä ei kukaan saa

Niin kauan minä tapan
Että taivaalta verta sataa
Peloton katse silmissäni
Riistän hengen sotauhrin

Koskaan en pysähdy
Koskaan en peräänny
Kunnialla kohti kuolemaa
Ei turhaan rakennettu pohjolaa

Armo ei tunteita voi viedä
Vierasta valtaa maallani en siedä
Viha ja kivääri oppaanani
Vapaa Suomi kotimaani!

Koskaan en pysähdy
Koskaan en peräänny
Kunnialla kohti kuolemaa
Ei turhaan rakennettu pohjolaa

Alla revontulien, kylvän kuolemaa
Polku verinen
Tappaja sini-valkoinen!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Windir 16.06.2008
Ei Helvetti mikä biisi! Riffit, vokaalit ja rumputulitus on kyllä parhautta. Sanotukset myös loistavat. Nuori yhtye, mutta valittamista en vaan keksi. Jatkakaa samaan malliin
+2   +1 +2
 
10
Azag 18.05.2008
Äänimaailma on hyvä, soitanto kulkee ja vokaalit on parhautta.
+2   +1 +2
 
6
kimkorho 24.09.2007
Tunkkaiset soundit, heikkoa soittoa ja tylsähkö biisi. No, bändi on vielä varsin nuori, ja treenin myötä suunta varmasti on ylöspäin. Ei muuta kuin pitkiä päiviä treenikämpällä ja uutta matoa sitten koukkuun!
0   +1 +2
 
9
Hatesociety 13.08.2007
Rumpali kone,laulaja on todella taitava ja riffit hyviä.Todellakin keskiverto bläkin yläpuolella!Hieno biisi kaikin puolin,heikko sanoa mitään puolesta saati vastaan, mutta omaperäisyys ja koukut pitäisi saada jotta ette jäisi "vain" black metal bändiksi.Jos soittolistaa tekisin,tämä päätyisi sinne.Hienoa!
+4   +1 +2
 
MKDELTA 30.04.2007
Kappaleen ainoa ongelma on aika tuhnu äänenlaatu, mutta se ei nyt niin hirveästi haittaa kun muuten näyttäisi elementit olevan kohdillaan. Bläkkistä en osaa hyvin kommentoida mutta menoa piisaa ja hitaammissakin kohdissa vedetään hyvin.
+2   +1 +2
 
Cazeus 29.04.2007
On kyllä nyt mennyt pahasti pieleen miksauspuolella kun on jäänyt ääni niin tuhnuiseksi. Sinänsä miksaus on kyllä jonkinsortin taidonnäyte kun on kaikki saatu sotkeentumaan toisiinsa eikä oikein mistään saa kunnolla selvää. Mutta kun se puoli tulisi kuntoon niin varmasti sieltä ihan toimiva biisi nousee esille.
0   +1 +2
 
7
Zoidberg 22.04.2007
Jaahas. Pläkkiä. Hirveät soundit (vaikka "truu" pläkkiin nyt ehkä mukamas kuuluukin ns. kellarisoundi). Tästä väännöstä ei saa oikeastaan mitään selvää. Laulusta, korjaan kirkumisesta, ei saa selvää mitä kieltä siinä lauletaan, kuitenkin rääkyminen on mielestäni varsin laadukasta. Tulkaa ulos sieltä perkeleen kellarista ja nauhottakaa uudestaan, niin tästä voisi saada jotain kuuntelemisen arvoistakin.
0   +1 +2
 
sikki-six 21.04.2007
Hyvää rytinää, vaikka soundeissa onkin toivomisen varaa - vaan eipä tämän tyylistä sovi turhan kliineillä soundeilla vetääkään. Laulajan lyriikoista ei luonnollisesti saa mitään selvää, mutta onpahan asiallista, vaikkei kovin omaperäistä, bläkkistä.
+1   +1 +2
 
Muistikuva 14.04.2007
Räyh.... kovaa mennään ja vielä kovempaa. Rumpali pitää homman hyvin kasassa. Ei vain karjunta nappaa melodian ystävään. Tyylilajissaan varmasti ihan hyvä. Kyllä tämä jyrää!
+2   +1 +2
 
10
Makkaraperunat 13.04.2007
Tää alkuriffi kyllä potkii munille kun perkele, tempaa heti välittömästi mukaan, eikäpä nuo riffit muutenkaan huonoja ole. Soundimaailma toimii hyvin mutta laulu kyllä on liian epäselvää. Laulajan ääni on ihan jees mutta pitäs enemmän saada sanoista selvää. Mut eipä tässä juuri muuta valittamista todellakaan. Geep up the good work!
+3   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5 6

Viimeisimmät kuuntelijat