Miss You (Original Mix)

mytago | 27.01.2009 | Melodic Trance
4:24

Pitkästä aikaa sitä tuttua trancea, millä minäkin aloitin. Tuntuu suorastaan kuin olisi palannut juurilleen :)

Itse biisi on melodialtaan yksinkertainen, mutta kaunis ja melankolinen. Toivottavasti nautitte kuuntelusta ja jättäkää ihmeessä kommenttia, jos on jotain sanottavaa.

- Juha -

8.33   395 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 365684 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
_whisper 28.01.2009
Herkkä biisi jopa munkin korville <3 Pituutta ois saanu olla hieman enemmän ja basso jäi mun mielest hieman vähemmälle kun ois saanu mut onnistunu miksaus korvaa sen :O
Kyllä tätä talvipakkasella kuuntelee ihan mielellään!
Taitava jätkä :)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 27.01.2009
Rakenne vähän erikoinen, olisin suosinut mielummin sellaista hitaampaa alottelua ja biisin venyttämistä tuonne 6 minuutin päälle. Miksaus ok, mutta ehkä vähän tuo subbasso joissain kohdissa tunkee päälle. Melodioissa ei mulle ilmenny mitään koukuttavaa, ihan hyvän kuuloista kuitenkin. Ihan rentoa meininkiä tässä.
0   +1 +2
 
8
Anssi H 10.04.2009
Ihan hyvin alkaa, vaikka omasta mielestäni basari olisi voinut jo lähteä suoraan alusta. Basari voisi olla muutenkin vähän enemmän esillä tuon subbasson rinnalla, nyt se meinaa vähän peittyä. Subbasso itsessään toimii tässä ihan hyvin. Haikat hyvän kuuloiset, niissä ei oikeastaan mitään erityistä sanottavaa. Flangeri oli ihan kiva lisä tuossa. Noista kilinä efekteistä en pitänyt ihan niin paljon ja tuossa pad saundissa saisi olla selkeästi enemmän eloa. Nyt se on vähän liian orvon kuuloinen, lisää stereokuvaa ja delayta siihen. Piano on ihan jees, vaikka ei niin erikoinen. Sahalead toimii itsestäni hyvin tässä, koukkua löytyy ainakin omasta mielestä. Muuten biisin on vähän ohimenevä. Ehkä pikkasen draivia tuonne alapää osastolle. Nyt jää jotenkin junnaavaksi tuo kokonaisuus. Miksaus ihan hyvällä mallilla pikku virheistä huolimatta.

Kelpo biisi. :) Jään odottavaa lisää matskua tänne.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat