The Land Of Love

N-KORP. | 18.02.2006 | Pop
4:54

Vituiks meni tääkin kokonaisuus. Ehkä pienellä vaivalla ois saanu noi viat pois. ei vaan jaksa, kun eipä tää koko projektikaan niin mielenkiintonen oo. Tää kuitenkin on sitten viimenen biisi tätä projektia pitkään aikaan.

Toivotaan että kaikkien korvat viottuu noista häiritsevistä nuotin ohittavista ihqista lauluäänistä.

Tällä kertaa kaikki soittimet akustisia, ei siis mitään tietsikalla väsättyä. Poppirumpufilleistä kun ei saa minkään kuulosia sillain. Tosin hyvä jos noista rummuista nytkään selvää saa.

9.67   544 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
basistit 26.01.2010
Tulee John Lennonin Imagine mieleen! Tarttis saada elävyyttä muullakin kuin pelkällä pianolla. Viulut taustalle ehdottomasti, sekä pitkät kitarasoundit, ei mitään revittelyjä. Oliskohan laulu tehtävä kuitenkin uusiksi, aihe ja melodia on hyvä, kuin Leijona kuninkaasta, mutta pehmeyttä ääneen vois saada esim. kaiun kautta ja etäisyyttä mikkiin! Mikin taajuusalue vetää liikaa lähiparaabeleita äänestäsi Ne on aika treblet!. Onkohan Shuren 57 ollut remmissä? Akg:n 55 tai 65, tai Sennheiser, oikeastaan mikä tahansa malli, olisi ilman studiotuotantoa ajatellen parempi. Mutta studiossa tuo koko kappale olisi sovituksineen aivan toteuttamiskelpoinen ja leffamyyntiin mitä parhainta ainesta! Jatka äijä, sussa on ainesta!
+1   +1 +2