Tomorrow (regenerated)

NameLess | 08.07.2005 | Melodic Trance
5:31

Wanha, yksi ensimmäisistä :)

8.08   1930 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
wilhelm90 23.05.2006
meikä tykkää! Mutta ei ole teidän paras, ainakaan toivottavasti! :D
0   +1 +2
 
6
Gotton Noo 23.09.2005
Hienoa äänimaailmaa tossa alussa. Minuun ainakin upposi hyvin. Kun käynnistyy niin mukavan omaperäinen (vai onko, enhän mä tuota tiedä) mut hieman kovemmalla sais pauhata. Jaa, jytinää lisää. Poweria peliin, sanon ma.
Mut ihan laadukasta kamaa. Annetaan kutonen, koska en oikeen välitä... hieman liian rauhallinen mulle.
0   +1 +2
 
9
RadeoN 01.08.2005
Nonii! Tässähän on ehdottomasti namelessin paras tuotos kyseessä! Nyt on kipaletta hiottu ja soundaa kyllä niin perkeleen paljon paremmalle kun ykskään edellinen biisi! Hyvä hyvä! Rumpuosasto tuli tosiaan kovana yllärinä kun vertaa noihin edellisiin biiseihin... iso askel eteenpäin on menty ainakin miksauksen puolella. Kick potikii mukavasti ja soundit erottuu muutenkin hyvin. melodoihinkin on satsattu paljon aiempaa enemmän.. tosin loppua kohden alkoi ehkä hieman puuduttamaan mutta biisin luonteeseen ehkäpä sopii vielä.. rahallista menoa.. jotain omaperäisempää soundia olis voinu tosiaan viimeistään reilu puolen välin jälkee kehii heittää ni olis mukavasti täydentäny biisiä! Kokonaisuutena biisi ei ehkä kolahda muhun mutta tässä on kyllä menty niin paljon eteenpäin miksaus/masterointi puolella kuten monella muullakin saralla että kannustushuutona heitän tästä 9! Tsemppii vaan!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 23.07.2005
Alun arpeggio on aika hauskan Ozric-henkinen, joka ei muuten olisi kovinkaan omaperäistä mutta kun kiksussa sellaista ei useinkaan kuule joten plussat siitä. Sitten sisään puskeva snareroll on järkyttävän tavallinen kiksuisuudessaan: Ei mitään luonnollisuuden tynkääkään, vain heikkolaatuinen munaton snare trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-meiningillä. Yh. Haitsut ovat rytmeissä kovin tavallisen kiksut, eli rytmiikaltaan kovin kovin laimeat ja latteat. Tämä on jotain jota en kiksussa ole koskaan ymmärtänyt: Miksi siihen rytmiikkaan ei yritetä panostaa vähän enemmän kuin 4/4-tasabiitin verran? Tylsää! Kick-soundi kohisee ja on munaton.

Synaliidit ovat myöskin sitä tavallisinta kiksua juustoisilla melodioillaan ja soundeissakaan ei ole sitä kiksun vaativaa massiivisuutta. Bassolinjoista puuttuu bassotaajuudet ja syvyys kokonaan. Aika mitäänsanomatonta. Puolivälin jälkeen melodioiden harmoniatkaan eivät oikein sovi yhteen. Dropit ja nostatukset ovat hengettömiä ja laimeita.

Biisiin ei tule loppua kohden mitään uusia elementtejä. Biisi ei elä. Soundit ovat kokonaisuudessaan munattomat ja hengettömät. Lisäksi ne ovat turhan alapääpainotteiset, toisin sanoen tunkkaiset.

No, tässä nyt muutamia asioita joista lähteä kehittämään. Toivottavasti oli jotain hyötyä.
0   +1 +2
 
5
_Boneless_ 18.07.2005
aika huonoo toistuvaa tekno jumputusta. en oo teknon/dancen ystävä!!
0   +1 +2
 
7
techrono 17.07.2005
Alun pimputtelu lähtee ihan mukavasti, jotain modulaatiota tms efektiä siinäkin olisi saanut olla. Rummut ovat suoraan sanottuna aika munattomia, vähän miksausta ja EQ:ta siihen vaan. Taustan synth leadi ihan kiva, mutta aika perinteinen trance-soitin. Bassolinjakin ihan toimiva mutta hiukan mielikuvitusta olisi siinäkin saanut käyttää... Yleisesti ottaen biisin soundeja vaivaa tietty "fruitymaisuus", joka kyllä poistuu siitä kunhan vähän enemmän tekee ja miksailee+efektoi niitä ääniä vähäsen. Sanotaanko että ei ihan kaupallisten trance-huippuartistien tasolla vielä olla... :P
0   +1 +2
 
9
Nectino 16.07.2005
Uih! Hauska pimputus alussa, olisin ehkä kaivannut jotakin reverbiä. Bassolinja on kiva arpeggiaattorimaisesta melodiastaan. Rumpulinjaan olisin ehkä kaivannut jotakin sähäkämpää haitsua. Kikit menettelevät ihan hyvin, Melodic Trancen genrestä tähän biisiin olisi ollut parempi lisäillä vähän monimutkaisempaa kuviota tai soitinta! Erinomainen ja lahjakkaan oloinen teos vailla vertaa. Parit seikat vain pilasivat hiukan tunnelmaa. Kyllä se siitä, kun kokee uusia asioita ja saa uusia inspiraatioita, niin työ on mitä puhtaampaa silloin.
0   +1 +2
 
10
DJ Psyche 16.07.2005
Tosi omaperäset melodiat oli tossa biisissä mitkä tietysti on hyviä, rummut oli pistetty hienoiksi ja arpitki oli kirkkaita, tästä tipahtaa 10
0   +1 +2
 
8
P. Virta 14.07.2005
Tuossa alussa oli vähän liian pitkä miksikään muuttumaton osio, siihen olis voinut laittaa jotain efektivaihtelua enemmän. Tän kappaleen rumpupuoli on tosiaan herkkuu, kick jyrää kaikki mun odotukset. Muutenkin hiotun ja viimeistellyn kuuloinen kappale
0   +1 +2
 
JaDubb 11.07.2005
Mukavan heleä startti todellakin, voisi sopia jopa johonkin ambientmatskuun. Snareroll on jotenkin hieman liian laimea ja nostatus saisi olla huomattavasti pidempi ennen kikkilinjan alkamista.

Pääliidissä saisi puolestaan olla reippaasti reverbiä ja mahdollisesti myös muita efektejä. Miksauksesta sen verran, että equtus ei toimi kovin hyvin tai sitä ei ole ollenkaan harjoitettu. Esimerkiksi basarista tulisi reilusti munakkaampi pienellä equtuksella+kompressoinnilla. Koko biisi kauttaaltaan olisi kyllä myös tarkemman erottelun = equtuksen sekä kompressoinnin tarpeessa.

Pienen breakdownin jälkeen tulevat arpeggiot ovat jälleen ihan mukavalta soundaavia. Noin niinkuin melodisena trancenahan tämä on tällainen klisepaketti klappeineen ja muineen, joskin ihan kelpo "trancetutkielma" tämä on. Voitokkaaseen soundiin vaadittaisiin todellakin tarkempaa miksaustyöskentelyä, reilusti koukkuja melodiaan ja yksityiskohtia soundiin sekä jotakin omaperäistä. Mutta siis artistin musiikintekokokemuksella vallan kelpo materiaalia, jään odottamaan maailmanvalloitusta ;)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta