Winter Waves (Imous Remix)

NameLess | 11.02.2006 | Dance
4:00

Alkuperäsen version tekovaiheessa tuntu jo siltä, että tää biisi toimis paremmin "rennommassa" muodossa...

9.00   1652 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
starts 06.05.2007
Melodinen alku, ja pianolla toteutettuna- hienosti pelaa. Tämä biisi kasvaa edetessään, seesteisempi kuin tuo High Velocity. Tämä on remix, joka toimii hyvin, siitä 9.
0   +1 +2
 
10
wilhelm90 23.05.2006
tää on niin helvetin hyvä että kiitän teitä sydämmen pohjasta näin helvetin hyvästä biisistä!!!
0   +1 +2
 
10
ATaR4Xy 28.02.2006
Täytyy sano että nyt on kyllä syntynyt aivan helevetin hyvä biisi!!! Luokkittelisin Mikserin parhaisiin. Alku jo lupaa hyvää kun aivan mahtavasti luotu biitti astuu kehiin. Noh melodia on Nicklauz:sen tapaan mahtava niin tottakai mahtava on siis biisikin. Kappaleeseen ei kyllästy missään vaiheessa. Harmi että täällä ei voi jakaa kun täys numeroita, joten nyt on paha paikka että 10 vai 9 :)
0   +1 +2
 
9
RHP 27.02.2006
No toi beatti on kyllä tässäkin versiossa erinomainen kuten alkuperäisessä, melodian ja soundien yhteispeli ei nyt ehkä osaa tehdä mahtavaa mielenkiintoa biisiin, vaikka ne onkin edistyneen kuuloiset, piano ei aivan toimi ehkä, jotain voisi tehdä sille.. hmmn.. no niin siinä oli huonot asiat, sitte lopuksi nää plussat. Biisi kuulostaa hyvin tehdyltä kumminkin kokonaisuudeltaan ja varmasti hyvä lähteä eteenpäin tästä edelleen parantamaan soundeja sekä melodioitten mielenkiintoa, alkaa jo hyvin paketti pysymään kasassa ja beatti tosiaan on aika hyvin toteutettu. =Þ ☻
0   +1 +2
 
8
dj musical 22.02.2006
Ihan kivan kuulonen biisi tääkin.
Basso rullaa hyvin ja melodia puolikin on kirkas ja hyvin toteutettu.
Fillitkin on onnistuneet ihan hyvin ja enpä nyt huonoja puolia keksi, mutta tuntuu että tästä puuttuu ehkä jotain, tiedä sitten...
ihan mukava ja kesäinen kibale :)
0   +1 +2
 
8
P. Virta 22.02.2006
Piano saundista tosiaan löytyy se enin vika, liian tunkkanen ja pahvinen, ehkä equttamalla sai paremman, tai sitten ihan uus ääni siihen. Myös haitsu aika peruskaman kuulonen kamala. Kick on liian pohjalla kaikesta, sitä nostaisin itse hieman ylemmäs, mutta täysi makuasia niinkuin kickit aina. Leadit ja gatet toimii hyvin mutta äänet sitä ns. peruskamaa. Rytmisoitinten looppiin sais tulla jossain vaiheessa jotain enempää vaihtelua niin olis kiinnostavampaa.
Muuten koko biisi on tasapaksu kokonaisuus eikä oikeastaan mikään pistä enempiä korvaan, jotain omaperäisempää oon kuullut, mutta mikäs tässä kyllähän tämä asiansa ajoi.
0   +1 +2
 
9
Anssi H 12.02.2006
Haikat tarvii vähän lisää verbiä, mainittakoon se tähän alkuun, ja tuo pianon soundi kuulostaa aika huonolaatuiselta. Sävellys on jälleen mahtava, niinkuin aiemmassakin :). Tuntuu todella toimivan paremmin, ja miksauskin kuulostaa paremmalta kuin aiemmassa. Pianoon voisi harkita paremman VST:n hankkimista? :) Tämä tuntuu olevan mielestäni enemmän Dance versio kuin Dream. Jalkaa pakottaa enemmän tässä reippaasti. Mukavan kaikuvaa meininkiä, ja tilantuntua on mukana. Voin sanoa että tämä on kyllä parempi :). Jatkakaa samaa rataa! :)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta