Winter Waves

NameLess | 27.01.2006 | Melodic Trance
4:36

Tällasta.

8.75   972 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Dj Papa 12.11.2006
Pehmeää on meno tosiaan! Ehkäpä se bassolinja tosiaan vähän hukkuu. Saisi olla kyllä hieman kovemmalla ym. Kick on mielestäni sopivan voimakas! Melodia on ihan hyvä, mutta ei kovin mieleenpainuva/tarttuva. Piano on jännän matala, eroaa mukavasti yleensä trancessa käytetystä pianosta!

Kokonaisuutena mukavan rauhallinen rallattelu! Ehkäpä vielä tähän loppuun voisin sanoa, että melodian voimakkuus voisi olla vielä kovemmalla... Vähän tuo kick hukuttaa sen. Tosiaan ihan jees melodinen tranceilu! :)
0   +1 +2
 
9
wilhelm90 23.05.2006
hyvä biisi mutta imous remix on parempi
0   +1 +2
 
9
Nectino 05.02.2006
Biisi tuo korville mukavaa lämpöistä pehmeyttä ja aloitus tulee perinteikkäästi reverse crashilla. Nicklauzin porukka kyllä osaa asiansa melodiapuolella. Biisi on kyllä pehmoinen, mutta kuitenkin biisiin olisi voinut laittaa jotakin vähän iskevämpää kamaa mukaan, kuten vaikka equttaa joitain soittimia tjsp. Melodiaan ei kerkeä kovinkaan kyllästyä missään vaiheessa ja pituuskin on silloin sopiva. Kikki tulee vähän mielestäni biisin päälle muista soittimista. Hieman olisin varmaankin kaivannut jonkinlaisia efektisoundeja mukaan, mutta meneehän se näinkin hienoilla melodioilla. Joitain taustasoundeja olisi voinut laittaa hieman kovemmalle. Ehdottomasti, kuten Dj Anzeekin sanoo, että tämä on teidän parhaimpia tuotoksia. Lisää vain yhtä hienonoloisia melodioita ja tietysti vielä paremmin tehtynä, kuin mikään aikaisempi biisinne.
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 30.01.2006
Aijaa, nyt vasta huomasinkin tuon tekstin: "Tämän biisin jälkeen luultavasti yritetään tehdä hard-trancea :)" . Hienoa, enemmän musiikkia minun makuunikin. :) Toivottavasti edes yksi sellainen biisi syntyy... tai puolivalmis previkka... ääh, kyllä ne kokonaiset paremmin purevat.
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 30.01.2006
Kyllä, perinteinen aloitus on, snare raikaa ennen 1:00 lähtevää pianoilua ja vielä jälkeenkin, kun toisen samplen voimin lähdetään vielä mukaan peliin kikkailemaan, samaa linjaa pitkin. Mutta mikäs sieltä 2:39 kohdalta alkaakin jo nousta? Tranceleadi rakenteesta puuttuikin(ja sitähän minä enimmäkseen odotinkin ;)), hienoa, ja lopussa kaikki yhtyvät ja niin, juuri näin sen pitääkin mennä. Miksauspuolessakaan ei mitään häikkää, itse en ainakaan kokenut mitään sen kummempaa. Jep, ihan perustranssittelu, seuraavalla kerralla jotain paksumpaakin saundia ja muhkeampi kick.
0   +1 +2
 
9
Anssi H 29.01.2006
Lähtee ihan perinteisesti liikkeelle, ja tempo on ihan hyvällä mallilla. Ehkä pari pykälää alemmas oisi ollut tähän sopivampi. Soundeissa on kyllä hieman tunkkaisuutta, ja basso sekoittuu jotenkin muitten soittimien kanssa. Tulee vähän puuroa. Mutta näin yleensäottaen on miksauskin parantunut. :) EQ:ta vain jatkossa isommalla kädellä. Kick soundi on varsinkin hieman liian kovalla, ja tunkkainen. Basso on soundiltaan tyylikäs. Rumpulinjat perinteiset, mutta toimivat.

Sitten kun tuo melodiapuoli alkaa rullaamaan, ni tuntus olevan aika helvetin hyvällä mallilla. Aluksi hyvän breikin laukaisee tuo matala-oktaavi piano. Tosin pianon soundi on vähän tuhnu, onko kenties vielä Fl Keys? Itse päämelodia on todella hyvin sävelletty, ja maalit ovat todella toimivia. Epärytmitys maaleihin vaan parantaa mielenkiintoa. Loppu puoli rullaakin erittäin perinteisesti, ettei siinä ole mitään valittamista. Melodian soundi on omaperäinen, ja jotenkin Nameless tyyppinen, ja täten helvetin hyvä.

Hyvä paketti! Ehdottomasti paras biisinne! Ja tuo nimi on kyllä loistavasti keksitty. Kuvaa juuri hyvin tätä. Miksausta/Masterointia voisi parannella vielä rajustikkin. Lopetus on biisissä ehkä hieman liian äkkipikainen. Jotkut voimakkaat padit loppuun olisivat olleet kyllä miellyttävät. Mielestäni sävellys on paljon tärkeämpää kuin miksaus. Joten numero kertoo paljon mitä mieltä olen. :)

Jatka samalla linjalla! :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta