Sessari

NBS | 22.01.2008 | Hip-Hop
2:28

räpit:loco happonaama ja claude nepal
raaputukset: cutless
biitti:koopee sounds
By the way, nauhotettu vitun sekasin ja paskpoil kamoil, siis tosi paskoil.. :DD

9.50   1740 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
SKene 25.02.2008
Äänenkäyttö jotenkin monotonista ja latteeta. Flowit kyllä rullaa hyvin ja sanatkin ihan ok. Biitti on mahtava ja kokonaisuutena biisi on rentoa meininkiä niikun aikasemmatkin tuotokset
0   +1 +2
 
LILQuest 15.02.2008
Jep... Oikein muistelin eli tätä tuli jokusen kerran jo aikasemmin kuunneltuu.
Biitti on ihan ok. Aika jumittavastihan toi kiertää tota samaa 4:n tahdin luuppii, mutta kylhän toi kaikessa yksikertaisuudessaan toimii ihan hyvin. Rumpusaundeist ja kompist digailen kyl.

Locosta oon aikasemminki sanonu, et jäbä kyl osaa kirjotella ja flowkaan ei oo mistään huonoimmasta päästä, mutta mutta.... Omaan korvaan toi sen ääni ja ulosanti on ihan liian hepponen ja varovainen. Tiiän, että toi on tyyli muiden joukossa, mutta jotenki toi lepsuilu-saundi ei ihan täysin omaan korvaan toimi.

Claudella taas on jo enemmän semmost settii, joka itelle toimii paremmin. Hyvä ääni ja flow rullailee nätisti eteen päin. Samaa hyvää rimmaamisen tasoo tässä ku siinä yhes biisis mun biittiin.

Sitte jäbän raaputukset tohon väliin... Toimii kyl hienosti. Ehkä odotin vähä isompaa roolii biisissä ku biitti on itessään näin yksinkertanen. Rählien saundii olis voinu vähä katella erilaiseks. Nyt se oli ehkä turhan pientä kivaa raaputteluu. Tähän olis voinu sopii joku siisti vokaali-raaputtelu isommilla saundeilla ??

Mut joo, sessari-setikshän tää matksu on oikeen hyvää. Ei siinä mitää, hommat jatkuu !
Jep !!
0   +1 +2
 
9
Dev-ill Beats 15.02.2008
biitti on hyvää settiä
ja hyvin heitettyä freestyleä
0   +1 +2
 
10
matka_anssi 15.02.2008
Claude NapALMIN hauska heitto "mä pajautan paksua spliffia" kuulostaa hauskalta ja louwestlou on jeah. ja Locoa tässä turhaa kehumaa enää, mut aha aha kuulostaa haukaslta tuolta taustalta. Ja biitin tekijälle propsit. Mä tykkään
0   +1 +2
 
MastaC 14.02.2008
setteihin en hirveesti lämpene, painotan biisien tekovaiheessa hirveesti ilmeikästä äänenkäyttöä, tai edes uskallusta käyttää siinä voimaa, mulle tuli ennemmin mieleen sellanen nyrkkiin puhuminen... mikrofooni ei mee siitä rikki. MUTTA, biitti oli omalla kipeellä tavalla mukaansa tempaava kaikessa yksinkertaisuudessaan. tulee mieleen ysäribiititi <3 parasta siis. plus kimin raaputukset on ihan sm-luokkaa. helvetin isoo propsia niistä.

kaikenkaikkiaan sanoisko parikertaa kuunneltava biisi. öh... joo.
better next time, bros.
0   +1 +2
 
9
-jenna- 25.01.2008
kiwa;)
0   +1 +2
 
Begga(R) 24.01.2008
Biitti on kyllä varsin letkeetä settiä. Tunnelma on sellaista suht koht chilliä ja säätöä. Ei moitittavaa, hyvin toimii.
0   +1 +2
 
10
Marha 22.01.2008
no sieltähän sitä taas tekstiä tuli,juu listalleni laitan:)))
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta