Through the Cold Wasteland

Nescient | 19.03.2008 | Drone Doom
8:33

Minimalistinen kappale matkasta kylmän autiomaan halki.

10.00   506 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JM 21.07.2008
Joo, ihan asiallisia saundeja tässä on. Humina on jotenkin rauhoittava, vaikak ehkä hiukan pahaenteinen, mutta ei sillai raastava. niinkuin osa muista jutuista. Tulee mieleen joku iso (käsittämättömän iso) tehdashalli, jonka toisessa päässä joku tekee jotain metallitöitä ja kävele sitä kohti. Vaikka onkos tuolla taustalla jotain puhetta tai mutua vastaavaa mölinää?

Suhteellisen psykedeeliset vibat tästä kuitenkin tulee. Ehkä saundeihin olisi vielä kaivannut enemmän jotain sellaista orgaanisuutta, tai muuta elävyyttä. Nyt tässä on jotenkin niin koneellinen tunnelma, vaikak äänimaiseman idea tuntuu lähenevän jonkinlaista (kylläkin edelleenkin psykedeelistä) todellisuudentapaista.
0   +1 +2
 
10
Tuntuu kuin olisin autiomaassa jota höystävät hallusinaatiot pimeässä... Mitä syvemmälle menen autiomaahan sitä enemmän se hiljenee, mutta hallusinaatiot kovenee ja syvenee... Biisin loppupuolella kuuntelija on jo todella syvällä jonka jälkeen biiisi jo loppuukin...
0   +1 +2
 
Humaloidi 20.03.2008
Har, jotenkin tässä kappaleessa kiteytyy se olotila joka minulla tänään oli töissä kaksi viimeistä tuntia kranaatteja sorvatessa...
Ja asiaan. Mukavasti murisee ja tosiaankin aika minimalistisella otteella ollaan liikkeellä. Kuitenkin tässä on juuri sopivasti hienovaraista vaihtelua, jotta vielä mielenkiinto pysyy yllä. Tämä tosin on juuri sellaista musiikkia joka vaatii juuri oikean fiiliksen silloin kun tällaista kuuntelee ja minulla sellainen nyt sattui olemaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta