Siivet

NH3 | 25.09.2007 | --
2:29

Siivet oli mukana ylex:n viikon 43 demoäänestyksessä.

8.53   1555 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=295126
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kappaleen sanat

Siivet

En jaksa enää nauraa, hymy vaikea
saada aikaan, sisällä ahdistaa ja kaikki mieltä painaa
ilo pois luotansa eksyttää, kukaan ei voi ymmärtää
ei oo enää elämää mitä elää

Siivet selästä irtoaa, en pääse karkuun myrskyy nousevaa
Se myrsky kaiken tuhoaa, mun täytyy luovuttaa

En jaksa enää yrittää, kaikkia koko ajan miellyttää
seinät sortuu kohta päälle, en kestä enempää
Palasiks sisältä hajoan, ja tuulen mukana katoan
jälkii ei musta jää ne ilmaan häviää

Aivan kun joku yrittäisi virtaa elämän tyrehdyttää
en voi ilmaa hengittää, enkä pysty näkemään silmissä elämää,
En jaksa enää

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Fillari 18.05.2009
Hyvää matskua, sliippari-heinäsirkkaa hieman vakavammalla lyriikalla, tykkään ja diggan. Lyriikka myös hyvä ja ennen kaikkea artikulaatio hyvällä mallilla. Usein nimittäin ongelmana tässä genressä.
0   +1 +2
 
10
JanBerg 09.11.2007
TikTakilta kuulostaa, TikTak oli hyvä bändi. Eli tämän pohdinnan perusteella teillä on tulevaisuutta. Hyvät sanat. Biisin sanat on koukuttavat eli jää soimaan päähän, se on aina hyvä merkki biisissä. Vielä kuitenki jotain ihan pientä kaipais lisää. Pikkasen enemmän ehkä omaa tyyliä, mutta kaipa se tulee ajan myötä. Fanin kuitenki saitte.
0   +1 +2
 
8
-TJ- 17.10.2007
Koitan nyt olla tosiaan yhtyeen puolella ja parempi tämä oli kuin tuo perille et pääs, mielestäni, vaikka ei näilä suurta eroa sillai ole. kuulostatte kyllä omaltanne ja tuollaiselta energiseltä ja raikkaalta demoyhtyeeltä, joka on tosi positiivinen yllätys. tämä kappale sopisi johonkin suomalaiseen elokuvaan soudtrackisi, sen pystyi näkemään silmissä jo kappaleen alkuun lähdossä! eihän tämä mitään minun ruokaani ole, mutta oletan että slovareihinne ihatuisin kyllä jo. mutta ninkuin tuossa alemmassa kappaleessa, sanon että ette pistä kamoja kaapiin!
0   +1 +2
 
9
Evian 28.09.2007
Myös tässä biisissä hyvät sanat. Ehkä jopa paremmat. Ite tykkäsin muutenki tästä enemmän ku edellisestä. Sopi aivan loistavasti ne tauot just niissä kohissa missä ne oli. Oli kuitenki joissain kohissa vaikeuksia saada sanoista selvää. Voi tosin johtua kuulokkeista. Mutta joo, pidin.
0   +1 +2
 
9
makes69 30.09.2007
Ärhäkkää stuffia!!Jotenkin Sleeparit kohtaa Tik Takin. Hyvä näin.
0   +1 +2
 
9
Tero-Antero 30.09.2007
Ihan menevän kuuloinen kappale, joka toimii kyllä omassa genressään. Ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen mieleeni jäi positiivinen vaikutelma. Joka on aina hyvä asia, Asenetta löytyy ja soittamisen riemukin on aistittavissa, kyllä tästä vielä hyvä tulee =)
0   +1 +2
 
8
Jaycob 30.09.2007
No ihan ensiksikin nauhoituksen laatu ei ole niin hyvä, mutta kyllä tämän vielä sulattaa. Laulajan soundi kuulostaa näin liian kuivalta ja lävitsetunkevalta. Sanat olisi voinut sovittaa paremmin näihin taustoihin, tässä tulee tällaisia välillä nopeampaa laulua ja välillä hitaampaa laulua- kohtia. Tuon taustakaikulaulajan äänen olisi voinut ajaa jonkun high pass filtterin läpi. Kertosäe on aika hyvä. Sen ansiosta arvosana nousee vähän. Koko kappaleelle annan 7½ jokahan sitten pyöristetään kasiin ;)
0   +1 +2
 
8
Satta Timo 30.09.2007
Ihan mukava lauluääni sulla. Tykkäsin aika paljonki. Rynttäystä ja miehekästä naislaulua. Ei mitään tavallista settiä :D

Soitanta oli kunnossa ja laulu. Mikäs siinä.
0   +1 +2
 
10
Lallallaa 30.09.2007
jep aikamoista rytinää, pmmp punkeimmillaan tuli mieleen :], ja meikäläisestä se ei ole ollenkaan huono asia - päinvastoin! vaikka meno oli varsin rivakkaa vauhti ei sentään mennyt melodioiden tielle tai vittu ihan sama pääasia että menoa ja meininkiä löytyy!! otan seuraavan...
0   +1 +2
 
9
djosmo 30.09.2007
Energiaa!! Sitä ainaki tästä biisistä löytyy! Sanoista kaipuaa pieni runouden poikanen, hyvät sanat tässä kyllä on. Tulee mieleen Apulannan alkuvaiheiden biisit. Rumpaliks valittu Taavi tuo kyllä erittäin paljon jykevyyttä ja meininkiä soittoon!

Oon kuullu tän biisin aikasemmin livenä ja kappale jäi kyllä mieleen. Merkki hyvästä kappaleesta.

Hyvä kokonaisuus!!PUNK ON!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta