Dead corpses falling from the sky

5:38

ihan vain sen takia koska sarka's surgery on tehnyt siitä remixin. tämäkin suht koht vanha.

5.00   673 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

sarka 29.06.2004
Ei tää oo se alkuperänen :P Oli aika karu toi (uus) väliosa ja tuossa parin minsan paikkeilla se rummuton kohta.
0   +1 +2
 
Ape 02.02.2004
No suoraan sanoen tämä oli kyllä ainakin minuun korviini melkoista kuraa! :) Ei pahalla, mutta suurin osa soundeista oli ihan hirveitä. Ei minulle.
0   +1 +2
 
5
bze 02.02.2004
Sekavaa.

Varsinainen kaaos tämä, ei tosin hirveän positiivisessa mielessä. Soundit kuulostavat enemmän preseteiltä kuin oikeasti ohjelmoiduilta ja harmonia nyt on jotain "vähän sinne päin". Rytmi on kummallinen, snareilla höystetty marssirytmi toimii hyvin harvassa biisissä ylipäänsä eikä tässä varsinkaan kun soundit noin muuten ovat enemmän kotoisin klubibiisistä. Soundit olisi voinut sovittaa keskenään, kuulostaa siltä kuin ne olisi heitelty sattumanvaraisesti sekvensseriin eri synasoundeja ja sampleja sotkemalla, ja sitten sekoittamalla niin että puolet roiskuu yli.

Todella kummallinen paketti, mielenkiintoiselta vaikuttaa jos miettii miltä tämä biisi kuulostaisi vaikkapa pari vuoden kokemuksen jälkeen mutta tällaisenaan aiheuttaa lähinnä ristiriitaisia tuntemuksia inhon ja huvittuneisuuden väliltä. Suosittelen silti tarkempaa sävellystuota jokaiselta kulmalta katsoen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat