KASA - Stay (Nightdrive Remix)

Nightdrive | 28.11.2006 | Dream Trance
4:20

Biisistä järjestetty remixkisa sulkeutui aikoja sitten ja siitä myöhästyttiin reippaasti. Säätämisen jälkeen tuli kuitenki vihdoinkin valmista ja nyt heitettiin sitten setti tänne Mikseriin. Saapi vaikka kommentoida jossei muutakaan keksi. ;)

9.25   1353 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Divine-- 05.02.2007
Hienosti lähtee käymään ja haetaankin heti semmosta tyylikästä, tunnelmallista fiilistä. Sitten saadaan bassline mukaan ja biisistä tulee vähän nopeemman tuntunen ja muutenkin biisi lähtee pikkuhiljaa käymään. Vokaalit on kivan kuuloset vaikka välillä tuntuvat jäävän muun biisin jalkoihin mutta muuten ei mitään valittamista. Padisoundi sopii mukavasti biisin luonteeseen ja sointukulku sopii hyvin korvaan. Suvantokohta olis ehkä kaivannu semmosta vielä rauhallisempaa kunnon fiilistelykohtaa, mut oho kappas vaan se tuli sieltä sittenkin :D Suvannosta noustaan taas mukavaan vauhtiin pianon siivittämänä ja kohta mukava padisoundikin astuu taas kehiin. Siitä sitten pikkuhiljaa putoo padi pois ja biisi loppuu ihan kivan kuulosesti rumpufilliin. Miksaus on kokonaisuutena aika hyvin onnistuneen kuulonen. Ei pistä mikään erityisesti esille niin että häiritsis ja biisiä ei väsy kuunteleen. Niin hyvä biisi kyllä että annetaan se 10 sieltä :)
0   +1 +2
 
Kröger 25.01.2007
Alkuun pakko sanoa, että alkuperäistä en ole kuullut, mutta pari sanasta tämä biisi sai minut sanomaan.. :)

Biisi alkaa tosi hyvällä tunnelmalla. Äänivalinnat ovat osuneet nappiin, hyvältä kuullostaa. Rentoa fiilistä biisistä löytyy mukavasti ja biisi rullaa kepeästi eteenpäin. Vokaalit ovat loistavat minun makuuni.

Miksaus kuullostaa hyvin viimeistelyltä ja biisiä jaksetaan rakennella hyvin. Eipä tästä biisistä ole mitään pahaa sanottavaa, jos jotain niin loppu oli aika nopea. Olisi voinut kestää hieman pitempään.. :)
0   +1 +2
 
-Juha- 06.01.2007
Tässä on kyllä erittäin asiallinen biisi! Olen kuullu tästä joitain muita remixejä, mutta niissä ei ole saatu melodioihin mitään kunnon jippoja. Tässä sen sijaan vokaalit on sijoitettu todella hyvin ja niiden ympärille on saatu vähän erilaiset ja kieltämättä paremman kuuloiset melodialinjat, kuin mitä useat saisi väsättyä. Kaikki melodiasoittimetkin toimivat mahtavasti yhteen, niin sahat pianot kuin kitarakin. Mukavasti kuulee molemmilta artisteilta vaikutteita, tosin sanoisin että enemmän Axoluksen jippoja kantautuu korviini. Rakenne toimii muuten hienosti, mutta loppu töksähtää vähän turhan rankasti. Muuta sanottavaa mulla ei enää löydykään. Hieno biisi tässä.
0   +1 +2
 
10
musicman85 13.12.2006
Tässä on jotain hassua kesäistä fiilistä! Hienoja äänimaailmoja, laulusta tykkään! Ihan loistava biisi oikeastaan, ei häviä paljon genrensä edustajilleen, jos nyt yhtään. Tästä tulee hyvä fiilis!! Kunpa jossain klubeilla soittettaisiin tällaista eikä sitä iänikuista kurajumputusta.. Hieno biisi!
0   +1 +2
 
Aurisgale 11.12.2006
Ihan mukavasti sovitettu vokaalit, vaikka eivätkään ole ihan täydellisesti jokapaikassa istuvat miksauksen kanssa, mutta tiedän kyllä että sen saaminen täydellisesti paikoilleen on kovan työn takana. Tasatahtina pimputteleva piano on harvinaisen toimivan (vaikkakin hitusen jäykän oloinen... tulee olo, että joku hakkaa kovaa yhdellä sormella) kuuloinen ja tasaiset sahapadit kuulostavat helvetin hyviltä sointuineen... hiukan voisivat olla pehmeämmätkin soundiltaan...

Vaikka hiukan tälläinen euroon vivahtava tämä biisi onkin, niin melodiat ja soundit ovat oikein makoisia ja minun mieleen. Alkuun tämä biisi ei innostanut niin paljoa, mutta edetessä tämä alkaa maistumaan todella hyvältä... okei... ehkä se johtuu siitä, että sahat ja piano on sellainen mikä nappaa aina, varsinkin jos on hyviä meldioita allaan.

Melodioden soinnut ovat sen verran hyviä, että ne toimisivat hyvin jousisoittiminkin erillisenä biisinä. Hyvää työtä... jäänpä tänne majailemaan, kun vaikuttaa mielenkintoiselta yhteistyöltä muutenkin tämä projekti.
0   +1 +2
 
9
m1ze 10.12.2006
Hyvin lähtee käyntiin raikkailla kesäisillä atb-soundeilla. Voksut istuu miksaukseen todella hyvin ja muutenkin kaikki osa-alueet ovat hyvin hanskassa. Anteeksi nyt paskasta kommentista, pitää yrittää joskus arvioida tätä vähän syvällisemmin mutta näin ensikuuntelemalla erittäin hyvänkuuloista ja ennen kaikkea toimivaa trancea. Ja pitää kai sitä tuonne fanilistaankin liittyä ;)
0   +1 +2
 
9
Anssi H 07.12.2006
Mukavan kuulone paketti ainakin alusta. Vokaalit ovat hyvät. Mukavan rentokin, niinku Dream Trance yleensä. :) Melodia ei oikeastaan ole erikoinen, mutta mukavan kolahtava. Saundikin käy siihen erittäin hyvin. No vaikea tässä on lähteä mitään sanomaan rakenteista ja muista, kun on niin kunnossa. :) Mukavasti kolahti tää ralli, eli tehkää lisää!
0   +1 +2
 
9
Style-0 11.12.2006
Alkaapas kauneilla melodiolla,
ja kylläpäs on pehmeän kuuloinen miksaus, voksut sopii mun mielestä soundeihin loistavasti...aikas rauhallista jytkettä, taitaa nuo piano+ läskit sahat tuoda tuota rentouttavaa fiilistä.

Oikein mukavan kuuloinen fiilistelykiksu, eniten tykkään just tästä rauhallisesta tunnelmasta ja melodiosta!
ammattitasoista jälkeä jätkät vääntää, lopputyöt mun korvaan aivan proluokkaa! :)
0   +1 +2
 
9
T-Sync 29.11.2006
kylläpäs oli mukavaa saada tämmöinen biisi kuulla pimeänä ja sateisena iltana :)

voksut kuulostaa mukavilta ja istuu miksaukseen hyvin. rummut kuulostas aika pehmeiltä, mutta se tekee tästä juuri semmoisen unenomaisen ja rauhoittavan. perkussiot on kivoja. bassolinja oli varmaan parasta antia yhdessä noiden lämpöisten liidien kanssa. rakenne biisissä on ihan ammattimaisen tasoinen, niinku miksauskin.

ammattimaisen kuuloinen biisi, ihan hyvin tämmöinen vois tuolta radiostakin soida, ja mielellään kuuntelis. pituuskin oli ihan hyvä , ei ruvennu puuduttamaan.
0   +1 +2
 
9
T-Sync 29.11.2006
niin ja tehkää lisää, faniudun
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta