white devotion

nkossu | 08.12.2005 | Trance
3:26

rakkaus, kaipuu, viha.

Kunnolla tehty kipale. saa toki haukkua ja rakentava kritiikki onkin tervetullutta.

p.s. vdu mika pissis nimi =D

9.00   487 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=173519
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Lilan 29.01.2006
Tos kahen minutin jälkeen rupes kuulostaa kyllä tosi hyvältä! Tulee ihan sellanen fiilis...sellanen...noh. Oikeen onnellinen fiilis :) Tos alussa (ennen puolta minuttia) kuulosti ehkä vähän sekavalta, ei oikeen tienny että mitä saundia sitä lähtis seuraamaan (jos tiedät mitä meinaan). Ehkä se piano hävis siitä liian yllättäen? Tai sit noi stringit muuttu liikaa. No, mutta muuten onnistunut tuotos ja tällänen vaihteleva saundimaailmahan kuuluu tällaseen biisiin kun apina puuhun. Ehkä jopa pistän tän mun mp3 soittimeen ;) Ysi lähtee!
0   +1 +2
 
Drakmin 13.12.2005
Soundit hirvittävän softamaisia ja elottomia. Latistaa tunnelmaa aika pahasti varsinkin kun alku yrittää olla massiviinen ja 'orkesterimainen'. Kick sampleen on eksynyt joku rapsahdus mukaan. Kickki on myös aika kumimainen. Rakenne biisissä on vähän nurinkurinen, kun alussa on jo kaikki kortit pöydässä ja sitten niitä vähennellään. Sävellystyö on onneksi biisin paras osio. Parempi että on jotain ideaa teknisesti heikompana kuin taidokkaita soundeja ilman mitään sisältöä.

Jatkossa kannattaa keskittyä soundien elävöittämiseen ja kuunnella tarkasti ettei mikään pääse clippaamaan ja säröämään. Soundeja saa parempaan suuntaan ihan vertaamalla 'oikeisiin' biiseihin. Tuli nyt paljon kritiikkiä mutta yritin perustella että siitä olisi hyötyä.
0   +1 +2
 
9
Krista 08.12.2005
Noh, tässä mun läppärissä nää kaiuttimet on aika.. öh.. heikot.. joten en saa tästä ihan kaikkee irti, mut jos mä nyt mielikuvitustani käytän ni ihan hienoltahan tää kuulostaa. Ei niin kauheen perus nkossuu, tää on ehkä vähän enemmän. Tällane nätti piisi mut pelkään et kestääks tää välttämättä kovin montaa kuuntelukertaa.. Loppu vähän vaisu, mut en tiijä miten ois parempi. Kokonaisuudessaan tää oli hyvä. Varmaa parempi viel kunnon kajareil..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat