Feels Powerful

NoJustSe | 24.05.2009 | Melodic Trance
6:12

Tällä kertaa tuli viimeisteltyy tämä energinen ja melodinen ralli! Miksaukseen on taas uhrattu enempi aikaa ja pitäisi soida suhteellisen puhtaasti (mitä näil kajareil pystyy kuulee, on eriasia)

Eikun raita soimaan ja tamppaamaan ja kesää odottamaan! :)

9.50   962 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 26.05.2009
Hieno startti, laadukkaat efektit ja biisi ei anna odottaa itseään liikaa. Miksaus kuulostaisi olevan kohtuullisen selkeä. Vokaalit tuovat mukavasti syvyyttä ja ilmettä. Bassline miellyttää pehmeästi myllertävänä ja sen soundi on mielestäni sopivan syvä, mukavasti alarekisterin yläpäästäkin löytyy karkeutta. Jotain pientä terävyyttäkin kaipaisi mukaan. Ehkä joku rohkea rytmillinen kikkailu voisi toimia eduksi?

Erittäin onnistunut veto kaikinpuolin, vaikka ehkä hiukan vaihtelua kaipaisi muutaman minuutin jälkeen, kun biisi kuluttaa toimivan kuvion aika ahkerasti loppuun. Soundit ovat kuitenkin rautaa. Kyllä tämän tahtiin joraisi oikein mielellään. Ei mitään pahaa sanottavaa. Good Job!
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 02.06.2009
Liikkeelle lähdetään. Tuo vokaali vähän ärsyttää, mutta muuten ihan hyvä meininki. Basari on vaan liian tehoton, samoin clap. Bassolinja kuulostaa ihan mukavalta ja leadi on perushyvä. Oivallinen tuo tempon hidastus, mukava kikka tuohon väliin.

Kyllä tässä yleisesti on kaikki kunnossa ja kokonaiskuva on selkeä ja rakenteellisesti pysytään hyvissä ja järkevissä ratkaisuissa. Melodiakin on ihan ok, eipähän mene ainakaan niihin älyttömyyksiin nuo sahailut, kuin jossain muiden artistien biiseissä. Kokonaisuutena ihan hyvä tuotos. Tietty oma kuuntelurima on sen verran korkealla, että niitä tosi kovia biisejä on vaikeampi löytää, mutta kyllä meikältä tippuu tälle arvostusta. Kaikki elementit on siellä missä pitääkin.
0   +1 +2
 
spiritusandasper 03.06.2009
No pistetään äkkiä jotain. fleeticer tuossa sanoikin jo kickistä ja clapista... Mä voisin rutista pienestä puuroutumisesta ja yläpäiden miksailusta. melkosen vittumaisilta taajuuksilta tulee toi crashi. Veikkaisin ihan villisti että joku 5000hz piikki on siinä. Kannattais mieluummin sitä laskea ja nostaa enemmän ympäriltä. Sais sitä puhtautta, mutta ei korvien pistelyä. Muutenkin kannattaa keskittyä noihin yläpäihin enemmän. Mun mielestä esim. tossa 4:25 -> on pakko hiljentää soittovolaa koska tuossa on todella paskamaisia piikkejä siellä. Tarkistelepas sitä equtusta sieltä osin. Pistelet isolla Qn arvolla piikkejä sinne sun tänne siellä ja raahailet edes takasin, ni huomaat mihin kohtaan ne pitää iskeä. Sitten on tämmönen toinen asia josta oon monissa viime kommenteissa sanonutkin, on tuo reverbin käyttö. Mun mielestä ei toimi noissa perkussioissa. Mitä enemmän sitä reverbiä niihin työntää niin enemmän ja enemmän semmonen purkki-olo. Ja jos sitä välttämättä laittaa, niin katso sen post EQ. Sillä saa sitä reverbiä paljon smoothimmaks ja oikeisiin paikoihin. No sitten vois keskittyä itse biisiin, lähelle parasta kamaa sulta mun mielestä. Spiikki maistuu mulle vaikka joku siitä moittikin. Energinen meininki on jälleen niinkuin lähes kaikissa sun biiseissä aina ollutkin ja se on hyvä homma jälleen kerran. Sitä samaa ja ikuista... miksaus, miksaus, miksaus... ei kai tässä muuta. Biisi sisällöltään hyvässä kunnossa. Kuitti.
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat