Sunset

NoJustSe | 28.01.2011 | Progressive Trance
5:56

Oli talvi tai kesä, se pieni hetki kun aurinko laskee miljöön taakse, rauhoittaa mieltä ja ruokkii silmiä hienoineen väreineen. Tämän takia purkitin tätä fiilistä äänen muotoon nimellä Sunset. Enjoy!

7.75   443 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
<-Essi-> 22.02.2011
Ois ehkä tolla melodialla voinu tehdä vaan vähä lyhyemmän biisin ko tuntu toosi pitkältä kuunnella tätä. Biisi vähän toisti itseään kokoajan. Sisältö ei oikein ollu mikää monipuolinen. Genrekin vähä väärä et tää on jtn. trancee ennemmi. Mut muuten ehk ihan ok...
+2   +1 +2
 
8
Cylenth Vision 01.02.2011
Hyvin miksattu ja laadukkaan kuuloinen kappale. Äänimaailma kuulostaa hyvältä, tosin pientä DC offsettia oli muutamissa kohdissa äänissä. Kappale säilyttää ideansa alusta loppuun ja rakenne on toimiva ja sulava. Break-down kohta kuulosti hyvältä, mutta jäin kaipaamaan sitä kunnon nostatusta mitä ei sitten koskaan tullut, lopuksi kappale sitten jäikin hieman tasapaksuksi ja toisti itseään. Pientä vaihtelua olisin kaivannut tähän, se nostatuskin olisi tehnyt tähän paljon. Mutta toimiva paketti näinkin! Keep it up!

Kaiken kaikkiaan toimiva kappale joka vain pientä hiomista ja masterointia vailla. Genrestä sen verran, omasta mielestäni genreksi sopisi paremmin Progressive Trance...
+2   +1 +2
 
8
MusicSpace 30.01.2011
Upeen kuulonen, sopivan vaihteleva, ideansa säilyttävä ja hyvin mixattu. Nousut oli tiesti omaan makuuni hieman lepsuja, tai oikeestaan todella lepsuja. En sitten tiedä oliko se tarkotus. Eli aika tasapaksu kappale, up/downiensa puolesta.

Ps. Sunset on varmaan maailman käytetyin nimi kappaleelle.
+2   +1 +2