Vanquish (Jarkko S Mix)

7:11

Parin kuukauden tauon jälkeen jälleen uutta tähän projektiin. Xspective Sense & Jarkko S päättivät lyödä viisaat päät yhteen ja tuloksena on Vanquish, jota säädettiin yhdessä tiettyyn pisteeseen asti, jonka jälkeen molemmat tekivät omat versionsa loppuun saakka.

Tässä on Jarkko S:n housempi näkemys biisistä. Xspective Sense:n trancempi versio tulee ensi vuoden puolella kuunneltavaksi omaan projektiin. Ei sitten muuta kun popittelemaan, ja hyvää uutta vuotta kaikille!

Written by Xspective Sense & Jarkko S
Produced by Jarkko S

Xspective Sense:n trancempi versio tulee kuultavaksi tänne:
www.mikseri.net/xspectivesense

8.75   759 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=361859
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
veezay 13.01.2009
vaikka jotkut jutut muistuttaakin vähän prydziä, niin kyllä tän silti tunnistaa vaivatta jarkko ässäksi. miksaus on krispi ja selkeä. melodia on positiivisella tavalla vilpittömän pirteä ja upliftaava, toimii varmasti myös trancen puolella vaivatta. rakenne toimii kivuttomasti, osat on sopivan pitusia ja vaihdokset on luonnollisia. suvannossa on mukavan piristäviä vocoderointeja ja noita aaltoilevia padeja. biisi yleisesti mukavaa nakutusta.

oisin mieluusti kuullu loppua kohden vielä jonkun variaation tosta sointukulusta niin ois ollu vähän monipuolisempi ja ehkä nostattavampikin. jonkun vahvemman koukun kun ois kans saanut mukaan, niin koko biisi ois varmasti tempassut ihan eri tavalla mukaan, mut enpä yhtään osais sanoa mikä se sit ois :P
0   +1 +2
 
9
TheReal 29.12.2008
Joo tää on siitä mun ekasta kuuntelusta muuttunut jonkinverran. Houselaita on tässä aika kiva. Ehkä jotkut rumpusoundit on aika perus mut empä tiiä onko haitaksi. Sulla on tää melodia pysyny duuripainotteisena eli hyvä vaan. Emt oisko padit sopinu tähän esim suvantoon, mutta mikä ettei tää käy tämmöisenään kivasti. Ei tässä tapahdu kyl kovinkaa paljoo mutta tää on rentona tämmönen mitä kuuntelee esim jonkun setin alussa. Lyhyt ja ytimekäs biisi. 8½ annan tälle mutta ysiin pyöristetään siis. Ehkä jtn tää viel kaipas mutta hyvä jatko NHW projektille ;)
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta