Polarity

NUANCER | 14.01.2010 | Ambient
3:53
9.00   317 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=408993
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Dodih, lisää kamaa tuppaa tulemaan! Olit ottanut neuvoista hyvin vaarin, kun nämä lyömäsoittimet toi mukavaa tunnelmaa, joka iskee minuun. Samoin tiettyjä efektejä löytyy sieltä täältä ja tunnelman kyllä osaa kuvitella mielessään aika hyvin. Tätä kun pistää looppina soimaan ennen nukkumaan menoa, niin alkaa uni maistummaan. Mutta tunnelma tässä kappaleessa oli aika lailla yhtä positiivinen kuin edellisessä kappaleessa ja iloisin merkein näytettäisiin menevän. Että ei mitään creepy-tavaraa tämä ole, mutta sekin voi olla vain hyvä asia. Hyvin rauhallinen ja leijaileva tunnelma kaikkiaan. Tätä kuunnellessa ja kirjoittaessa yhtä aikaa on kyllä hankalaa, kun musiikki tyhjentää päätä semmosella vauhdilla, että kirjoittaminen vaikeutuu. Että ei kannata ihmeitä, jos lause rakenne kommentissani on mitä sattuu.

Eli hyvin mukaansatempavaa ambienttia, joka rauhoittaa mieltä ja vilkastuttaa mielikuvitusta. Sehän on ambientin päämäärä ja siksi tässä on hyvin onnistuttu. Mutta tästä biisistä ei irronnut vielä sellaista, joka pistäisi sanattomaksi tai pistäisi kylmiä väreitä menemään. Kaiken kaikkiaan, hyvin onnistunut kappale ja saa saman arvosanan kuin viimeksikin eli 9.

Keksippäs bändille nimi, niin tuntuu järkevämmältä sitten faniutua. Ei tunnu itselleen uskottavalta olla yhtyeen "asdfas" fani :D
0   +1 +2