Intact (Original Mix)

5:57

Tässä nyt viimeinen versio tästä kappaleesta, joka on viimeistelty tällä kertaa lopulliseen muotoonsa vaihtamalla kickiä ja tasapainottamalla äänet uudestaan. Ajattelin nyt tämänkin viimein laittaa tänne kun on ollut viimeisteltynä jo jonkin aikaa.

Uutta luvassa lähiaikoina...josta tulossa pieni näyte piakkoin!

9.60   650 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
dödö 24.03.2008
Aivan mahtava!
0   +1 +2
 
10
SkyWay 20.03.2008
hahaa. kommentoin :D

nyt jätkä pistät uutta kipaletta tulemaan, koska tämä kappale on mahtava. kun potentiaalia on näinkin paljon niin antaa palaa kunnolla.

tehdään susta kuuluisa :D
0   +1 +2
 
10
Protush 30.01.2008
Kuuntelin surkeilla kaiuttimilla tällä kertaa mutta ei tämä kertakaikkiaan jätä kylmäksi! Aivan mahtavat saundit etenkin melodioissa ja mukavan liitelevä fiilis pysyy yllä koko biisin ajan. Pituutta ja vaihtelua biisissä on juuri sopivasti ja vaikka mitään super uber repäisyjä eí ollutkaan tarjolla niin toisaalta ei niitä tässä olisi mun mielestä kaivatukaan.
On vähän tää biisin kommentoiminen meikäläisellä nykyään jäissä mutta nyt tekis jonkinlainen mielipide antaa kun oli kerran niin mukavaa kuunneltavaa (vaikka onhan tää jo ainakin kolmas versio kyseisestä biisistä :D )
0   +1 +2
 
9
:Tza: 04.03.2008
Hyvä kokonaisuus, vähitellen tulee lisää efektejä ja melodiaa biisiin, hyvä masterointi ei särise ja voluumit ei heitä laidasta laitaan. Klubeille voisin hyvin tän biisin kuvitella muutenkin hyvä ralli :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta