Intact v1 (Original mix)

5:58

Aloitin kappaleen pari viikkoa sitten, tein 4 päivässä valmiiksi kahtena viikonloppuna kun olin intistä lomilla...kappaleesta tulossa radio versio lähi aikoina.

Jatkosta paljastan vielä sen verran että tulossa on myös kappaleesta SkyNergy (ReWorked) uusilla mausteilla ja tällä kertaa mukana luvassa runsaasti enemmän energiaa!

9.00   576 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

pieslice 10.10.2007
Samoilla linjoilla jatkan minäkin kuin Vespe ja TranceTribe, eli kauniita melodioita, mutta rakenteellisesti tasapaksua tavaraa. Se koukuttavuus jää puuttumaan, ihan kuin kaikki ammukset olisi lyöty heti tiskiin.
0   +1 +2
 
Vespe 08.10.2007
Foorumin kautta tänne löysin, kun ihmettelit että mitä pitäs tehä että tulis enemmän ihmisten soittolistoille. Käyttäjäkuvasi perusteella arvasin että kyseessä on jotain trance-hommia niin piti tulla kurkkaamaan ja lopulta kommentoimaan, mutta asiaan:

Ensinnäkin positiivinen yllätys. Odotin jotain huonosti tuotettua, tylsää ja tavallista biisiä. Tämä tuotos vastoin odotuksia ei ole mitään noista.

Pahemmin negatiivista en tästä kyllä keksi. Miksaus toimii ja soundit (etenkin synien ja efektien osalta) on raikkaat. Kick ei itseäni niin hirveästi miellytä mutta toimiihan tuo tuollaisenakin.

Hyvää matskuahan tämä, tosin jäi sellainen olo että jokin puuttuu. Tässä ei ollut silti semmoista lopullista koukkua, että tätä jaksaisi kuunnella montaa kertaa uudestaan. Tai jaksaahan sitä kyllä, mutta mitään varsinaista halua kuunnella uudestaan ei ole. Jos biisi tulee soittolistalla vastaan, kyllä sen kuuntelee ja oikein mielellään. Tarkoitan vain että tuskin tulee varta vasten lähdettyä selaamaan soittolistaa että tahtoisi kuunnella Intactin.

Ehkä se etten saanut biisistä oikein kiinni johtuu siitä etten bongannut oikeen mitään melodiaa tästä, siis mitään sellaista mikä jäisi päähän ja jota huomaa hyräilevänsä illan myöhäisinä tunteina ja aamulla kävellessään kouluun tai töihin.

Joka tapauksessa, laadukasta materiaalia ja näitä tuotoksia kuuntelee mielellään jatkossakin.

ps. tohon forum viestiin vielä että älä missään nimessä pistä rahojasi hukkaan sillä, että mainostat biisiäsi maksalaatikossa.
0   +1 +2
 
Noison 25.09.2007
Unohdin sanoa, että genre voisi olla vaikkapa se Deep Trance kun tässä on kuitenkin sen verran letkeä, uninen ja tasainen tunnelma, että se voisi olla ihan osuva tyylilaji tälle kappaleelle. Kiitos vielä kerran kuuntelunautinnosta ja kuulemiin!
0   +1 +2
 
Noison 25.09.2007
Päätinpä nyt kommentoida tännekkin projektille kun en tänne ole muistaakseni vielä minkään näköistä palautetta musiikistasi laittanut. Omintakeista trancea kieltämättä. Tyylisi huomaa kyllä jokaisesta kappaleesta oikein hyvin, joita tämä projekti pitää sisällään. Uutta rautaa sisään ja lisää kuunneltavaa. Katsotaanpas mitä aineksia ja elementtejä tämä keitos sisältää.

Mukavan energinen, mutta silti melko deeppi alku. Pieni alkujohdattelu on ihan kohdallaan, vaikka yleensä se on melko turhaa. (Riippuu kyllä hieman genrestäkin.) Tässä kerätään mukavasti fiilistä ja nostatusta mukaan tuolla pienellä alun sykkimisellä. Kun päästään pohjasta pinnalle alkaakin olla ihan mukavan transsinen meininki, tasaisella tamppauksella ja mukavan konemaisilla melodioilla sekä muilla soundeilla. Miksaus parantunut hieman edeltäjiinsä verrattuna, joka on kyllä ihan hyvä juttu. Hyvä miksaus ja raikkaan puhtoiset soundit nostattavat tunnelmaa oikein mukavasti ja antavat ripauksen makeaa ja suolaista makua kielen päälle. Vaihtelua ja variaatiota on kyllä oikein sopivasti. Mitään ei tunnu oikeastaan puuttuvan. Ehkä olisin vielä ripauksen kaivannut tuohon tasaiseen tahtiin potkivaan taustaan vielä lisänostetta, mutta se annettakoot anteeksi sillä kiireitä on sinullakin nähtävästi riittänyt. Näinkin keskipaksuna toimii kyllä oikein mainiosti. Ehkä tästäkin saadaan hieman klubimaisesmpi versio joskus aikanaan?

En oikein keksinyt mitään filosofista sanottavaa tähän hätään tästä, mutta ehkä joskus myöhemmin tulee jonkun näköisiä näkemyksiä tästäkin kappaleesta mielen perukoille. Oikein toimivaa ja edistyksellistä uutta musiikkia nyt sinultakin. Tämä oli kyllä sen verran helmi, että taidan lisätä tämän soittolistalleni. Hienoa työtä! Toivottavasti saamme kuulla jotain vastaavanlaista myös jatkossakin?
0   +1 +2
 
8
Valandir 11.10.2007
Alkaa progeksi yllättävänkin energisesti, mutta siitähän minä juuri pidänkin. Kiinnostavan kuuloista äänimaailmalla kikkailua ja loistavia murinasweeppejä. 57 sekunnin kohdilla alkavat sitten perkussiokuviotkin soimaan, joissa tosin on ehkä vähän liikaa ylätaajuuksia, elikkä hieman ikävästi korviin pistävät. Hyvin siinä sitten itse biisiä rakennellaan ja niinkuin aikaisemmin jo mainitsin niin äänimaailma on kerrassaan loistavaa. 2 minuutin jälkeen meno tosin on ehkä vähän liian sekavaa ja sellainen kokonaisote alkaa ikävästi lipsua. 2:34 tiputetaankin sitten elementtejä rutkasti pois ja suvantokohtaus alkaa. 2:42 pianon iskut miellyttävät erittäin paljon korvaa ja onpas muuten sopivasti raikkaan kuuloinen piano. Melodiakin itseäni miellyttää ja 3:18 päästäänkin sitten taas pääkohtauksen myötä vauhtiin. Pianosta kyllä tulee erittäin paljon plussaa, on nimittäin paras piano mitä olen vähään aikaan kuullut. Tosin pääkohtauksessakin meno on ehkä hieman sekavaa; Se saattaa tosin johtua siitä, että biisissä itsessäänkin on noin kokonaisuudessaan turhan paljon ylätaajuuksia, jotka pistävätkin tuon äänenlaadun ikäväksi diskanttimössöksi. Bassolinja toimii kyllä linjana, mutta siinäkin saisi olla taas enemmän noita alataajuuksia niin biisi pumppaisi paljon paremmin. Bassorumpu taas toimii hyvin, vaikka se onkin tuollainen naputus, niin siinä on taas alataajuudet hyvin havaittavissa. Melko lyhyeksi biisikin jää, eli olisin kyllä kaivannut sellaista outroa missä elementtejä pikkuhiljaa tiputellaan, mutta kyllähän se nyt näinkin toimii.

Kokonaisuudessaan biisi on positiivinen yllätys. Idea toimii kokonaisteeman kannalta tosi hyvin, mutta ne jo mainitut ylätaajuudet ovat kyllä sellainen pieni let down. Jos biisi olisi miksattu paremmin niin, että ylätaajuuksia oltaisiin poistettu ja alataajuuksia olisi tuotu hieman lisään niin edessä olisi seisonut melkeinpä mestariteos. Näin tämä nyt vaan ei saa itsestään kaikkea irti, mutta kyllä se silti yllättävänkin hyvin toimii. Henkilökohtaisesti en ole progen ystävä, mutta aina silloin tällöinen tulee joku progekipale josta pidän. Tämä lukeutuu nyt siihen, vaikka tässä onkin proge -tyylisuuntaan verrattuna yllättävänkin paljon sellaisia melodisia vivahteita. Äänimaailmasta tulee vielä sitä plussaa, sellaista kaikkea kivaa reeverbihärpäkkää siellä pyörii, joka antaa biisille sellaisen melkeinpä psykedeelisen olemuksen. En nyt kuitenkaan missään nimessä puhu psyke -genrestä, vaan ihan vaan siitä olemuksesta ja tarkoituksesta. Eipä tässä mitään muuta nyt tällä kertaa: Näin tämä toimii, muttei läheskään niin hyvin kuin olisi voinut toimia. Harmi sinäänsä, mutta hyvä suoritus noin kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta